美劇集中討論區 (32) His Dark Materials | Rick & Morty S4

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
策略唔同
N記乜狗屎垃圾故事都拍
然後年年中間會執到幾舊寶
新劇Russian Doll 又跑出
同埋果堆低智劇都好受歡迎
見The I Land 同 Another Life 呢啲核彈級爛屎劇都咁多人追就知佢哋策略成功
最緊要做大舊餅

HBO就故事劇本行先 又識㨂嚟拍
自然多清泉
係硬件上落後緊
GoT 大戰NK果集仲畀人插緊黑媽媽咩都睇唔到

Apple 就兩面不是人
揼咁多錢請咁多明星拍都係5套有4套衰

未來仲有排鬥觀眾係最大贏家
The expanse 有錢咗的確唔同啲
Got果集聽講4k電視睇好清可惜我冇4k電視。同埋hbo go d 畫質都好差。
冇睇呢套
GOT級
reddit勁多人屌今集
雖然百貨應百客
但次次見到啲低質劇咁受歡迎都仲係覺得好神奇狗屎垃圾都話好睇
Dracula | Teaser | Netflix
January 4

https://www.youtube.com/watch?v=FeL6GNNWoZk
Little Fires Everywhere - Date Announcement (Official) • A Hulu Original
https://www.youtube.com/watch?v=d7gBZU4ksC4

March 18
Reese究竟有幾多分身 又BLL又Morning Show仲有呢套
就好似以前Gossip Girls 呢啲一樣受歡迎
佢已經係電視界thanos
集齊哂hbo netflix hulu apple amazon
全部台都有佢既劇
劇仲可以再細分做
guilty pleasure
同真低質垃圾
兩個系列
呢套都好期待
尋日一次過睇完The morning show 最新兩集終於明點套野點解會拎到咁多提名,等成8 9集先入主題
的確聽講最後兩集係好精彩不過前半季有d趕客,希望之後d reviews好返會多d人睇返
會開呢套
暫時3,4月spring大戰仲有好多未公佈
BCS S5
Little Fires Everywhere
Devs
KE S3
Westworld S3
Fargo S4(好似係)
Amazon套utopia拍完應該都差唔多播
進度仲係ep2 ing
聽日又禮拜一又一堆劇殺到
servant新一集未睇
啱啱睇完servant,呢集暫時最好睇好似開始有d眉目
一月好多嘢睇
BoJack Horseman
The Good Place
Sex Education
Jeng shit
今日睇下張list,仲有海量劇未睇
咩list
Bookmark左嘅劇
其實apple 劇真係ok好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞