美劇集中討論區 (32) His Dark Materials | Rick & Morty S4

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
而家已經同情Beth 佢都想搬走,但老母話要留底玩贏佢老豆,真係好fucked up
最想睇就係Beth vs Coach 幾痴線都ok架
為咗Fleabag 唯有原諒佢
不過KE而家都係靠Jodie撐場
好似係為左lila出手
有人衰多口笑人條女,人地咪班馬打7你
D劇情唔錯,易記,又貼地
你講劇?劇情我都唔記得晒啦
戲就記得,錢係主線
終於睇咗dare me ep2
Coach最尾個妝咁靚想點
原來同soldier係舊相好仲以為啱啱先hook up
Beth暗戀Addy d表情做得好好

Ep3 正式要12/1先做 唔知係咪又會有leak

最搞笑係佢就咁唔理個bb就走左去偷食cls
有預感睇睇下可能會同情癲婆beth
addy去搵coach屋企搵coach成段都好搞笑
參觀睡房果陣,coach講自己鍾意夜晚掟番枕頭落地,唔係幾知想佢想點
睇到coach摸addy頭髮又叫addy試張床好唔好訓
我就諗coach係唔係有啲鍾意addy
隔咗幾秒就變咗addy鼓勵coach去偷食
coach可以擺底自己個女俾一個識咗幾星期嘅學生照顧,之後衝去偷食
知佢地兩個成段想講咩,但覺得有odd

癲婆beth真係好醒,擺段cut咗嘅coach偷食片喺電話俾addy睇,又夾埋佢阿媽屆佢老豆攞錢
我真係以為beth係唔小心撞到

仲諗住拍偷食片今集會講完,睇黎要講多幾集
究竟beth會點用條偷食片,如果就咁用段片威脅coach俾佢做top girl,會有啲失望,beth plan嘅嘢唔會咁簡單嘅

掟枕頭果度可能想講佢平時要做咁多呢D門面野
但實際其實都係哂9氣
coach實係知addy好仰慕佢 所以特登同佢懶係親近 慢慢就擺佈佢
我都覺得果幕真係笑左
有d期待beth vs coachaddy睇個勢實會比coach搶走
而家已經同情Beth 佢都想搬走,但老母話要留底玩贏佢老豆,真係好fucked up
最想睇就係Beth vs Coach 幾痴線都ok架

一路睇似一路等睇佢地bad end
咁快renew
s2比s1差咗,都咁有信心套劇keep到
唔知今年會唔會好似上年咁早出s3預告
好想知v俾e reject之後佢會點做

睇段新聞提到golden globes,golden globes係唔係就黎頒獎?
我都有不詳嘅預感..... 如果PWB寫返last season就正

一年幾度又諗返起PWB件8婆始亂終棄 拋棄KE
為咗Fleabag 唯有原諒佢
不過KE而家都係靠Jodie撐場

真心依家jodie撐起成套劇冇乜分別
villanelle開頭寫得太吸引 大家為左佢都會睇埋佢
趁返工無聊又開始準備執定下個post第1頁啲圖
終於2020
放埋mr robot入神枱位先
其實#1有無人睇
太多圖,唔想等load

儲左成年先會金剛棒咁 一開始果陣唔係咁多圖
表面上裝飾下
實際上係我方便用黎睇返黎緊大約有咩睇 / 睇過咩
之前講2019 我都係去返page 1望下先記得自己睇過邊套
廢老mode 唔望返會唔記得
等我幫你訓練下記性
試下數MBF人物,家庭計
例:lenu 屋企=3人 - 父母,佢自己
你講下其他屋企
-無對白果D老臨細路唔計,同劇情有關先算
-唔一定要講名,特徵/職業就得
-唔準google,憑記憶

做完先睇我果個

冇google過
但一睇你果個明顯fail
雜貨鋪肥仔仲有個細佬 細佬係鐘意lenu
酒吧兄弟老豆老母有出過場
返去背熟先再黎挑我機

你應該問我班人叫咩名
一個都答唔到
成套野淨係up得出lenu同lila 其他全部用花名叫
我剩係記得有個同班肥仔鍾意lenu,但原來係水抱黎
跟住呢,bully肥仔老豆好似係大佬黎,佢搞到窮仔老豆坐監
佢自己又好似死左,唔記得邊個做鳩佢
又唔知邊個啊妹同酒吧細佬一齊,係架車到好親熱
呢D你記到,但S2 劇透可以唔記得晒

記得果個lenu隻兵好似係藥房定藥劑師仔
佢老豆印象中係佢地細個上門敲門問佢拎錢果個惡佬
窮撚地盤仔個妹 唔知係咪
果陣好快咁scan一次 劇透自己好撚掙扎睇完催眠自己洗腦
依家淨係記得nino同lila會有路
記得窮仔同酒吧兄弟開頭打過交
好似係佢啊妹想上佢地車
跟住唔知想捉邊個果陣lila用刀行住大哥條頸
講起就有d印象
同埋有次佢地去夜街 酒吧仔佢地同窮仔一齊打其他人 幾熱血
呢套野d劇情我地又記得幾清楚
好似係為左lila出手

明明表面上套野好似老老地土
但睇落又投入左完全唔覺得老土 仲好raw
世紀合照

btw Joaquin
Netflix套Dracula有冇人睇左?
睇頭兩集夠啦第三集垃圾嚟唔洗嘥時間
唔係吹捧,但覺得呢套似睇戲多過劇
D演員做得好好
可能因為有書跟,仲要係已完結系列
唔洗擔心got式炒車
1本書1季,又唔洗擔心死唔斷氣
趁返工無聊又開始準備執定下個post第1頁啲圖
終於2020
放埋mr robot入神枱位先
其實#1有無人睇
太多圖,唔想等load

儲左成年先會金剛棒咁 一開始果陣唔係咁多圖
表面上裝飾下
實際上係我方便用黎睇返黎緊大約有咩睇 / 睇過咩
之前講2019 我都係去返page 1望下先記得自己睇過邊套
廢老mode 唔望返會唔記得
等我幫你訓練下記性
試下數MBF人物,家庭計
例:lenu 屋企=3人 - 父母,佢自己
你講下其他屋企
-無對白果D老臨細路唔計,同劇情有關先算
-唔一定要講名,特徵/職業就得
-唔準google,憑記憶

做完先睇我果個

冇google過
但一睇你果個明顯fail
雜貨鋪肥仔仲有個細佬 細佬係鐘意lenu
酒吧兄弟老豆老母有出過場
返去背熟先再黎挑我機

你應該問我班人叫咩名
一個都答唔到
成套野淨係up得出lenu同lila 其他全部用花名叫
我剩係記得有個同班肥仔鍾意lenu,但原來係水抱黎
跟住呢,bully肥仔老豆好似係大佬黎,佢搞到窮仔老豆坐監
佢自己又好似死左,唔記得邊個做鳩佢
又唔知邊個啊妹同酒吧細佬一齊,係架車到好親熱
呢D你記到,但S2 劇透可以唔記得晒

記得果個lenu隻兵好似係藥房定藥劑師仔
佢老豆印象中係佢地細個上門敲門問佢拎錢果個惡佬
窮撚地盤仔個妹 唔知係咪
果陣好快咁scan一次 劇透自己好撚掙扎睇完催眠自己洗腦
依家淨係記得nino同lila會有路
記得窮仔同酒吧兄弟開頭打過交
好似係佢啊妹想上佢地車
跟住唔知想捉邊個果陣lila用刀行住大哥條頸
講起就有d印象
同埋有次佢地去夜街 酒吧仔佢地同窮仔一齊打其他人 幾熱血
呢套野d劇情我地又記得幾清楚
好似係為左lila出手

明明表面上套野好似老老地土
但睇落又投入左完全唔覺得老土 仲好raw
唔係吹捧,但覺得呢套似睇戲多過劇
D演員做得好好
可能因為有書跟,仲要係已完結系列
唔洗擔心got式炒車
1本書1季,又唔洗擔心死唔斷氣

但未睇之前仲以為會悶 唔啱睇
但一開始就比細路女ver吸引左
btw下季應該係時候要recast
終於開始睇you s2最尾果集
最尾幾集先開始有少少睇頭
17/1 SEX EDUCATION
新年又有得追
等唔切了
呢兩條友竟然一齊左
老到咁
想當年the oc
succession
Succession wins!!!!!!
我覺得都唔算太差
同hayden christensen散左幾靚仔
可惜
唔記得book 3,4內容
但覺得佢主要講後生多
現代內容應該少
YES

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
咁快就一年,記得舊年呢到討論好熱烈
成班撚屌見到個sex字就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞