美劇集中討論區 (32) His Dark Materials | Rick & Morty S4

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
算啦
呢度有時講其他劇講講下都冇乜成日用藍字
好似上面dare me
我都未睇哂you
睇哂兩集Dare Me

今集最尾果幕...
睇黎下集就黎料

其實癲婆都幾慘
自從Coach黎左之後
冇左個best friend/crush
冇得做top girl
仲要俾佢最討厭嘅fetus做top girl

Btw Coach勁索 想點
睇佢唔順眼(講緊樣,唔係行為,性格)
beth同addy都ok

佢可以扮學生都得個樣仲係好細個
同埋覺得佢有少少似julia garner
佢窄D,氣質唔同
julia garner就得,睇唔出25

julia garner童顏得滯搞到個個男人埋佢身都好似變態佬
btw佢前幾日結左婚
開頭睇美劇有D唔慣
唔知gossip girl定乜
成日we need to talk
勁撚煩
就算係我地,你話關係好果D siblings會傾都算正常
但父母同仔女.....
咁又無喎,睇落反而似個個都有老公
亞洲家庭多數都係咁
唔知係咪含蓄內斂啲
住係D small town仲有咩娛樂
-------------------------------------------
其實應該要有共識
好似endgame都係話等兩星期先lift ban
正常生活1日睇到1集都算難得
you上星期4出,唔計1號,我就係6日睇6集
我覺得,1套10-13 eps既劇,至少都等兩星期啦
same energy
又係槍 又係just you and me
面對sheshe痴線婆指定對白
估唔到喎,仲諗住話搵個one direction埋佢身
'I want to hug my parents.'
said no one ever

上左賊船
未睇 套you 未睇晒 見聖誕又搵左d 聖誕愛情片睇
euphoria 好睇呀 最尾成個mv 咁 真係唔錯 我覺得咁先似而家d 學生
euphoria最尾真係mv啦,啱晒Zendaya
聖誕愛情片睇咗咩?龍媽果套?
唔係 d 舊野 netflix 好多個d 咩 王子公主聖誕外出扮平民個d 老土野 可能真係太dry

好多美劇唔係netflix 既都要下年先有新
(睇緊 Modern Famipy,911,bless the mess)
講起真係要多謝netflix 呢d 日子一條友都叫有野睇
早排位套戲Murder Mystery 我覺得幾好笑,我想佢拍落去
有無睇marriage story
雖然唔係好岩聖誕睇

去netflix開blue valentine再加marriage story直落
新一年即刻決定單身
果個scene好似睇before midnight咁
嘈嘈下都唔知嘈緊乜,勁撚petty
雖然我都試過幾次....

覺得blue valentine灰過marriage story好多
睇完一次以後都唔想再睇
marriage story都唔係好灰姐
你睇到有D位佢地仲係關心對方
唔知係咪西人先得
至少我父母唔得

marriage story係幾窩心+遺憾
亞洲人係冷漠啲
離左婚仲去人屋企,同人地個新男朋友傾計
比著我地呢邊,係條街見到都調頭走

唔好講話離婚
正常屋企人都好少講心聲/溫馨野
開頭睇美劇有D唔慣
勁撚煩
但父母同仔女.....

鬧交鬧到拍戲咁就有份
傾內心野真係極少雖然周不時會feel到老母/老豆係鍚自己
但唔會好明顯表露
本身S2 Jane好似有sheshe線
水族館條友原本係cast女人
我諗起reddit有個dank meme係金仔同侵侵
op話自己同啊媽講笑,點知佢turned it into a big lecture
我都試過,仲要唔係好耐之前
唉算啦,唔好講啦
ok boomer
好似唔多合理
接唔到佢單rape
一山還有一山高
Joe啲心聲真係好痴線!會唔會外國人好多都係咁
睇完最尾再諗諗呢個反轉都唔突兀仲笑9 joe
如真係仲有S3希望S3完算 無S3都好
出左兩個禮拜都無,加密/粉藍細字都慳返?
出面果幾個po我已經避開唔入
thanks a bunch
算啦
呢度有時講其他劇講講下都冇乜成日用藍字
好似上面dare me
我都未睇哂you
其實應該要有共識
好似endgame都係話等兩星期先lift ban
正常生活1日睇到1集都算難得
you上星期4出,唔計1號,我就係6日睇6集
我覺得,1套10-13 eps既劇,至少都等兩星期啦

我好似睇左一半only
不過成套劇同一集又真係唔同計法
通常一集果d 過左兩三日就有d唔想用藍字但如果major spoiler都會藍字返
一次過放成套劇個個唔同進度都係一星期一集果D劇討論冇咁煩
正路E2出左E1就lift ban
except for major spoiler
agree
睇哂兩集Dare Me

今集最尾果幕...
睇黎下集就黎料

其實癲婆都幾慘
自從Coach黎左之後
冇得做top girl

睇佢唔順眼(講緊樣,唔係行為,性格)
beth同addy都ok

佢可以扮學生都得個樣仲係好細個
同埋覺得佢有少少似julia garner
佢窄D,氣質唔同
julia garner就得,睇唔出25

julia garner童顏得滯搞到個個男人埋佢身都好似變態佬
btw佢前幾日結左婚
估唔到喎,仲諗住話搵個one direction埋佢身

睇新聞好似話條友大佢10年
睇哂兩集Dare Me

今集最尾果幕...
睇黎下集就黎料

其實癲婆都幾慘
自從Coach黎左之後
冇得做top girl

EP2有個位睇到有d尷尬
不過最尾果幕幾正
癲婆屋企都好慘
但個老豆講笑咩 邊有可能仲住喺對面街
今集睇佢部電話果度 全部都係佢同黑妹
好鬼kinky

住係D small town仲有咩娛樂
-------------------------------------------
same energy
又係槍 又係just you and me
面對sheshe痴線婆指定對白

上左賊船

有少少信心呢套劇情會好過euphoria
見好多review都係睇哂成季先寫 又高分過佢
雖然euphoria拍出黎係靚啲高級啲
未睇 套you 未睇晒 見聖誕又搵左d 聖誕愛情片睇
euphoria 好睇呀 最尾成個mv 咁 真係唔錯 我覺得咁先似而家d 學生
euphoria最尾真係mv啦,啱晒Zendaya
聖誕愛情片睇咗咩?龍媽果套?
唔係 d 舊野 netflix 好多個d 咩 王子公主聖誕外出扮平民個d 老土野 可能真係太dry

好多美劇唔係netflix 既都要下年先有新
(睇緊 Modern Famipy,911,bless the mess)
講起真係要多謝netflix 呢d 日子一條友都叫有野睇
早排位套戲Murder Mystery 我覺得幾好笑,我想佢拍落去
有無睇marriage story
雖然唔係好岩聖誕睇

去netflix開blue valentine再加marriage story直落
新一年即刻決定單身
果個scene好似睇before midnight咁
嘈嘈下都唔知嘈緊乜,勁撚petty
雖然我都試過幾次....

覺得blue valentine灰過marriage story好多
睇完一次以後都唔想再睇
marriage story都唔係好灰姐
你睇到有D位佢地仲係關心對方
唔知係咪西人先得
至少我父母唔得

marriage story係幾窩心+遺憾
亞洲人係冷漠啲
離左婚仲去人屋企,同人地個新男朋友傾計
比著我地呢邊,係條街見到都調頭走

唔好講話離婚
正常屋企人都好少講心聲/溫馨野
開頭睇美劇有D唔慣
勁撚煩
但父母同仔女.....

鬧交鬧到拍戲咁就有份
傾內心野真係極少雖然周不時會feel到老母/老豆係鍚自己
但唔會好明顯表露
我諗起reddit有個dank meme係金仔同侵侵
op話自己同啊媽講笑,點知佢turned it into a big lecture
我都試過,仲要唔係好耐之前
唉算啦,唔好講啦
ok boomer

同屋企人講政治時事野好易傷感情
咁有冇FF過BLL
咁又無喎,睇落反而似個個都有老公
本身S2 Jane好似有sheshe線
水族館條友原本係cast女人
好似唔多合理
接唔到佢單rape

講佢自從果單野之後 唔想掂男人轉去女人都ok既
咁唔洗睇spinning out lu
作者特別提到Beth個演員做得好好其實唔知點解有d驚過多幾集會唔好睇而家個心定一定
都係,有時睇劇唔只係睇plot
但如果下季仲係I'd like to report a crime.'
我就投降啦
唔係幾接受到相差太多,幾年都ok
我講緊結婚,唔係
我自己姐
人地鍾意點就點啦
佢地中立港豬黎
用返港豬觀點叫佢地收皮就得
唔會自言自語迫你聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞