美劇集中討論區 (32) His Dark Materials | Rick & Morty S4

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
放開個女仔

btw睇完HDM ep3
痴線婆mrs coulter好撚正
為左佢同隻馬騮會追落去
CLS打人都打到成隻馬騮咁

今集終於開估左Lyra老母係邊個

成日想跳樓同埋佢見條友跳落去之後個表情變化好正
覺得馬騮好sad好慘

上集睇完走去劇透想confirm老豆係咪真係x教授再唔小心透埋佢老母
震驚咗
但好似好多人都估到
我而家最想知係馬騮嘅背景
點解可以離Coulter咁遠都得
同埋佢入Coulter房閂門果吓我個心寒左寒

其實我都估到Lyra老母
佢唔小心爆響口果吓個樣
同埋都冇咩女角色可以做到佢老母

馬騮好似成日有苦衷咁又擔心個主人,太關心佢又比佢啤
入房果下反而覺得sad sad地
似啲細路平時比人虐待開,又要睇老母例行發癲

以為老母係未出場既角色
話時話 睇咁耐都唔係幾知黑人果度做緊咩
隻馬騮仔好得意,打人果到好on9唔知咩流派黎武功。

馬騮仔成日見公海討論好多人好憎佢

馬騮式手刀+醉拳笑到gap gap聲
btw睇完HDM ep3
痴線婆mrs coulter好撚正
為左佢同隻馬騮會追落去
CLS打人都打到成隻馬騮咁

今集終於開估左Lyra老母係邊個

成日想跳樓同埋佢見條友跳落去之後個表情變化好正
覺得馬騮好sad好慘

上集睇完走去劇透想confirm老豆係咪真係x教授再唔小心透埋佢老母
震驚咗
但好似好多人都估到
我而家最想知係馬騮嘅背景
點解可以離Coulter咁遠都得
同埋佢入Coulter房閂門果吓我個心寒左寒

其實我都估到Lyra老母
佢唔小心爆響口果吓個樣
同埋都冇咩女角色可以做到佢老母

馬騮好似成日有苦衷咁又擔心個主人,太關心佢又比佢啤
入房果下反而覺得sad sad地
似啲細路平時比人虐待開,又要睇老母例行發癲

以為老母係未出場既角色
話時話 睇咁耐都唔係幾知黑人果度做緊咩
我都想知黑人做緊咩
佢穿越果個alternative world應該比較貼近我地個世界?
感覺上好似科技發達d

好似exactly係我地個世界
但完全唔知佢查緊咩發生咩事一影佢條線真係正宗黑人問號
好似好多野都未解釋過 但劇情又有時突然郁得好快
對冇睇過書既人都幾lost
'The Favourite' and 'The Lobster' director Yorgos Lanthimos is set to direct & produce ‘The Man In The Rockefeller Suit’ Limited Series In Works At Searchlight TV
https://deadline.com/2019/11/yorgos-lanthimos-direct-produce-the-man-in-the-rockefeller-suit-limited-series-adaptation-searchlight-tv-1202791167/

終於輪到Yorgos拍劇唔知會比邊個台播
要等三年啦應該
Mindhunter ah

仲話拍5季分分鐘等等下就話S3係final
fincher咁多其他project
roman同gerri到底咩關係 以為roman gay
第一季roman好似想溝個pt,之後冇左回事。

硬係形住roman同s1個健身教練扑過野
明明gerri之前跟開kendall 呢季唔知點解同roman咁close
仲要phone sex

記得gerri s1好似冇特別跟開邊個完全牆頭草 淨係對logan特別忠心
roman開始有位上先開始team roman湊仔
睇完覺得佢地好襯好夾roman不知幾鐘意gerri 沉哂船
明明gerri之前跟開kendall 呢季唔知點解同roman咁close
仲要phone sex
但佢地兩個好有火花,笑到仆街喎我ship佢地

好撚好笑佢地真係
roman表面上同私底下一講起gerri啲反應
Times 個年度風雲人物有樓主好中意果個英國女演員
好耐冇見, 唔小心入左amazon prime唔想哂
有1個月睇劇, 有冇推介
Sneaky Pete
The boys
Good omens
Fleabag
The man in the high castle (睇左一季冇睇)
有冇link

M. Night Shyamalan's 'Servant' Gets Early Season 2 Renewal From Apple
The crown今季都幾多催淚位
EP3同4都睇到喊
未睇哂
但係Aberfan果集好慘

同埋有Tywin Lannister果集都好睇
我都係啱啱睇完Tywin果集咋
ep3成集都好sad
最尾睇住佢喊加埋credit啲字都好powerful
不過雖然佢話未試過喊,但一路睇佢根本成日都有眼濕濕
olivia

ep4唔知點解喊得仲勁過ep3princess alice
最尾篇報紙好慘呀佢
tywin果集佢同alice啲對話都
btw出返少少young philip即刻J咗
覺得S2E9佢果集係全套劇最撚好睇果集
Undone都好正
Tywin真係好岩做呢類軍佬
好有震懾力

Princess Alice果集都好慘
俾Phillip ignore左勁耐
[突發][國際戰線]Times香港人反超BTS
https://lih.kg/1729250
【擺睇TVB】Black Friday全民買Fire TV 4K
https://lih.kg/1747752
聽日大家食個早餐之後去投票 投完再睇劇
爭最尾兩集未睇
覺得philip太空果集麻麻 好悶alice仲要off screen死埋
princess anne搶鏡
下季出diana應該會精彩啲
未sign in睇唔到
睇完太空果集
係咪純粹想表達Phillip對太空嘅熱誠
票已投
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞