[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
啱呀 用車同獌猁大戰三百回合啦
所以已經放棄咗追新save
甚至成兩個星期冇開驚

第一覺得悶了
第二冇乜心情同體力玩 大家都明
不嬲都係咁 隻game岩岩出果陣係可以由後場跑到入禁區
之後改完冇咁易 但都係間唔中會出現放水
明顯睇得出回追既防守球員係冇出盡全力跑 好似加速一下之後又減速一下咁 睇住你黎跑
另外防守球員係隔開1,2個身位咁跟住你 唔係貼身防
試過係中場邊路帶波內切到中路入到禁區起埋腳
個防守球員全程都保持住1,2個身位 明明有時間封位/落腳都唔做
5months
其實都真係幾悶
年年轉下波衫 加d新real face (其實最後又係買返果堆自己鍾意既球員)
慣咗玩433 holding, 由15玩都依家都係用呢個陣
見住自己鍾意既球員慢慢變老 直頭唔想開save
唔想玩兩三季就無得用/pace跌到紅色
試過用messi 到35歲, 其他能力都係綠色仲好勁
但兩項pace 跌到4x
都係嗰句屌你老母ea 唔俾人改球員歲數
Buffon!

上年影低
41歲既Buffon 仲係年輕才俊阿
明明開save 較左有得restart game
但完場係鎖住無得restart 有無人都係咁?
轉玩pc啦有mod咩都有得改
好簡單一條方程式,龍門球開比右閘,再一個lob pass比右翼就已經可以爆到入禁區射埋
我隻翼仲要都係得79 rating
真係想砌返部
唔知要玩到fifa 要幾錢呢?
畫質同ps4差唔多就okay, 唔洗開到最高
最緊要順
咁其實FIFA又唔係啲好食顯卡嘅大作,我有個frd用內顯set返低啲個畫質一樣照玩到+順暢

至於你話要PS4畫質,youtube都有人會po啲用唔同顯卡打機嘅benchmark,可以用黎參考吓
冇版權都玩咁偉大
有冇Antonio Marin 使用者?
第一年用皇馬,黎馬第二季想玩車仔...係咪一定要隨機睇下有冇得揀?
咪係
有得改歲數
大把又真樣又勁球員
想玩梅頓斯 伊巴 小白果堆
開左個新save玩熱刺 有無d符合摩連奴體系既兩閘介紹下 因為中前場基本上 唔駛買人 太齊人
Aaron Wan Bissaka
想買多仔隻hakimi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞