[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
嬲得滯一時唔記得
平時d 小bugs都算 第一次遇到bug係搞到場波玩唔到落去 一場豪比佢
r3 買
R3冇。。。
都唔知做乜勁,次次到盃賽係咁意輪換啲主力一場就即刻上黎呻出場機會唔夠話要走

有個仲好笑,明明累積咗黃牌今場要停賽,開波前一刻又上黎同我講話想踢正選叫我出佢,完咗場波仲要嬲鳩我大佬我而家係打緊FIFA定氹緊女

想知有冇巴打都有呢類bugs出現,唔通真係因為個PC mod所以先會咁?
冇用cm mod,間唔中都會有球員呻 但冇你個情況咁on9
係好on9,試過明明打緊正選完場無啦啦話我冇出佢,我都有裝嗰個mod,唔知係咪個mod有bug

不過是但啦呢啲,佢唔會真係要走,同埋你次次都揀返嗰個option佢就會升返,話想下場出就揀我會考慮,話你最近少用就揀關鍵時刻都靠你
d選項咁簡單 成效又大 真係幾易谷返起
有冇潛力 好用防中推介?
Zakaria
潛力黎講 意大利既tonali
原本我都係mark咗佢
但搵搵下見到Weston McKennie
佢仲勁 仲要後生多2歲
我覺得係個 mod 嘅 bug 黎
我都試過咁,不過 conversation 果度揀返個啱嘅 choice 要谷返啲士氣上去唔難

睇下 version 1.3 會唔會執走個 bug
華dee真係好撚勁 啲走位完全係我想要type
不過半季啲數值就跌得好快
我個save阿狗買咗佢 但打中堅
唔知算唔算bug
冇出佢會呻 隔一排佢又會話開心返好多了
但明明我後備都冇擺佢
買咗隻荷蘭仔boadu 見佢同華dee差唔多高
跑得幾快 跳得又高
Santiago Ascacíbar
又平有真樣
ai
尋晚最後隻羊傷3個月冇得賣
son 比曼聯買左68m
而家買richarlison + jota 算
我都mark 左Zakaria
但10m買到rice 就用rice 算
Leeds既Kalvin Phillips
Rice用落有d慢 可能我冇乜點升佢
我個save呢條友去到88 用4千萬就買到 仲要角色係輪輪換 其實係bug定點
國米隻馬天尼斯太貴
我己經買左richalison
st 仲有冇d 80 咁上下又好升推介
琴晚睇過yt有人整咗條又有真樣又高Pot嘅片 可以去睇下
依啲直接上sofifa search都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞