[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
pc波衫logo(例如祖記)/人樣都入到 連career mode都可以改野
電腦配置要唔要好勁先玩到架
er 你對比你自己部機同隻game個要求囉
最近2,3年砌既機都一定玩到
我部機3年前砌 果陣6,7千蚊左右 依加玩最高畫都ok
呢個係pc mod 整嘅real face
仲靚過ea整
有無人用過psg 隊波半場就無晒氣

FIFA Direct Communication@EAFIFADirect

The Squad/Roster update will be available tonight.
You should be able to download it in the next few minutes.
Thank you for your patience on this one.
👍
佢係咪講PC
console啦
不過佢無提今次個 Squad update係連埋今個星期PC果個
定係只係2個星期前果個
又話幾分鐘 咁大間公司都可以遲 而家都仲未有

又有得入MOD玩
阿狗果D有埋歐聯波衫
爽好撚多
睇黎要砌定部機玩
如果唔係玩PRO CLUB,UT淨係玩CM既基本上一定係玩PC

真心咪話我話吖
人地個mod嘅main creator 先得嗰十三四歲
咁短時間內就已經可以整到幾百樣update
EA條team仲係好似吱牙膏咁 每個月先fix得嗰少少仲要勁多bug
真係垃撚圾到
抄撚左EA 成 team 人佢再請整 mod 果個啦
EA 班撚樣整到個 career mode 咁垃圾
真係個 mod 救返成個 gameplay (同埋祖記 licensing)
最新果個肯定又要等下星期
EA點會咁好死
每個星期開一個新save
邊到有幾百個樣update可以download?唔見有咁多
#FIFA20
SQUAD UPDATE IS LIVE ON CONSOLES.

• RECENT PC SQUAD UPDATES COMBINED INTO 1.

• ALL NEW FACE SCANS

• CAMAVINGA & PEDRI.

竟然咁好死
有ARTHUR dejong真樣未
Confirmed唔會有啦
隨時Fifa 21都無
疤做緊pes代言
代言唔會連樣都冇得整 咬人蘇今集都有更新過個樣
係ea懶唔整姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞