[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
有camavinga potential 90
係咪因為我太早hold 住個L3 去個角度? (球員會望住方向?)
次次都比keeper 撲到
反而罰球我入得多過上集

球員能力都幾影響,我用艾力臣入好多罰球
又要等1.08
無限重開SAVE
一定要開新生涯?
講開又講 短距離罰球有個叫red timed glitch
描正中間地下 三個bar power 必入禁滯
Google左 但係睇唔明係點
瞄地下 好大力就得?
正呀lyon 多潛幼
回購番尼多比利條中場線
https://youtu.be/WaGtLy8_8J0

英超新broadcast layout好正

PS4幾時會有update
遲啲好似有南美自由杯 但係佢連巴甲都冇
嗰啲想買都買唔到啦開季先得嗰40幾M洗
裝埋realism mod,買個ndombele應該要成億有凸
同埋我成日凝住後生有potential嘅都唔會揀黎法甲
所以都係主打啲27-28歲左右老積少少嘅球員,反正隊波啲幼幼慢慢養都有排玩
話時話有冇人覺得ultimate個難度又變易咗?成日諗住爆速嗰陣電腦個防守球員會無啦啦停咗喺度,疾咗一下先繼續跑 變咗成日放空哂比我

組織嗰陣又幾吓撞牆再放個直線已經可以單刀咁濟 記得之前update完仲好地地㗎喎
打咩位
我整左隻st去神戶 仆街 迫我踢翼 踢左半季都係得77
屌 整左亞冠先啦
你亞洲都有韓 日 澳 沙地 中超
5個聯賽 整隻超級盃黎玩下都無
每次新update 啲舊save球員樣又無更新...邊個諗架...
今次開完save唔撚再開,成兩個月不斷loop同一段賽程
唔係有偽亞冠咩?
我阿妓對鏝城踢左差唔多十幾次
下 有架?

不過唔係official license姐
有偽亞冠的
咦 咁都幾好啵
online成日input lag轉玩career mode
開隊阿仙奴
踢左十幾週曼城全勝
南美自由杯下年三月有免費DLC DOWN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞