[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
有, 如果玩manager 就出去整, 之後use current squad
其實 球員career 如果整到hunter 咁已經羸鳩晒
諗下好啦 當年hunter係隻game既selling point
ea先咁認真搞好
仆你個街14m買咗馬天利尼
4場入5球 倒戈阿狗被鏟傷唞2個月
中途加入係咪無?? 試下先
Sancho車迷
又同Odoi Abraham Mount熟
如果玩阿仙奴開局一開始買唔買到son
(之前玩fm 買唔到rival players)
Fifa冇呢啲setting
好似得小將唔會借比強隊
fifa有錢就咩都買到
以前有
呢兩代改左
想解體阿仙奴賣晒拿羊燒xhaka papa 果堆
賣咁多人唔會有冇人接貨
正常掛牌就有人買
個價應該都唔會太離譜
但係你清哂成堆買完son又可能無哂錢
son 知唔知大約幾$
未賣人本身已經有66m
拿羊都唔值錢??
cb akanji / konate / upxxxxxxxxxxx 買是但一個
cdm rice / glbach 隻swiss
st inter martinez / wolves jota / son / richarlison
大約係咁plan
son 買唔起就買其他
如果清依4個各位置補1應該夠錢既
羊開季賣應該6,70m掛 睇你好唔好彩
價錢依啲要入去試一次先知夠唔夠
如果真係唔夠就去r3買錢
thx bro
仲有想問問如果我個球員play out of position 係咪冇問題
因為我想打4222
但2隻cam 要放翼入去打
應該無分別 除非佢隱藏有chem
不過就算5chem同10chem打電腦都差唔多
上集試過傾到70m 但最後冇買
因為有啲年輕又平過佢嘅目標傾成
踢CAM踢咗季諾定咸森林 之後轉咗去曼聯 屌你老母陣入面有vardy之後叫我踢前鋒 半季入得兩球 果斷轉會
想開save玩利 放哂d主力 玩幼幼
咁點解要玩猁波衫又唔係靚
我羊放左比車 80m
燒放比華倫西亞40m
你成隊阿記解體一定夠買有凸
SON唔洗1億歐 買完仲夠錢補強
想問下球員編輯功能點解鎖
仆街 頭先玩左場遇到BUG 搞到要放棄場波
話說球波出左邊線 AI開界外球 有個動畫係個球員追出去執個波之後埋位準備開界外球
跟住唔知點解佢係冇執到個波返黎但係個動畫就照去 結果佢係拎住個空氣埋位準備掟界外球
因為係拎住空氣 個球員點掟都掟唔出 個身不停前後搖係到做準備開界外球果個動作
屌佢老母就係咁卡左係到場波仲要岩岩開左波10分鍾左右 佢就卡係到
因為開緊界外球 個時間倒數行得勁撚慢
我乜都做唔到換人又唔得 想等到半場吹雞都有排等
火起上黎直接放棄比賽輸3:0 嬲撚到
直接熄驚咪得唔會當輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞