[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike

法甲真係堅悶聯賽要揪贏PSG已經係不可能任務,其他啲隊仲要得馬賽里爾尼斯係勁少少季季都要期望歐聯抽到啲勁對手等個cm有挑戰性啲
佢用左pc mod 個價先會真實d高d 原版d人係平d
自己整個歐超聯啦 場場大戰
百幾分咁痴線玩條毛呀
我買左Rb果個Timo Wener
又係好好用 快到痴線
失球先係重點佢嗰13球有四球係比我入

姐係話踢咗36場只係失咗9球玩條毛
有無人知player mode點升weak foot
RB根本就係超市黎前中後場都成堆妖人
每次諗唔到買咩人入去執一兩件都夠做
巴打係玩李城?會唔會唔夠錢買
cb有幾隻妖人
佢得返1年約 我好似34m鎊就買左
我重回購埋馬列斯添 好似都係差唔多價
EA改完之後有邊個聯賽唔係100分左右拎冠軍
改BUG之前=60,70分就拎冠軍 改完之後全部100分左右
望到利同曼城 90分係基本
玩緊阿記
一開波差不多成隊賣曬
第一季已經夠錢入返包皮pogba
其他位入曬妖人升
而家第三季 除左rb/lb已經全隊90
垃圾game gameplay完全唔似係踢緊波
剩係扭扭扭+尻遠射ai踢法完全唔係正常踢波
劇本波嘔心到仆街
我教法國國家隊,唔係幾識發揮佢...
你地點用Aouar
想問點樣射12碼球球都炒
仲有玩左場好on9 禁區鏟跌我得黃牌 冇12碼
大家玩 player mode 係咪都係玩 cm 多? 用乜球員?

我用PSG 果華拉提,成日唔夠氣
瞄準 㩒O 射果下㩒多下O(有冇開timefinishing都係)

射地波就易好多 唔會瞄出界
大家會唔會train高潛力既人?
Training係咪會影響佢哋嘅growth?
射上角 個圈好撚易岀界
所以一定係射地波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞