[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike

場波悶到新聞冇嘢好cap?
但明明都幾多攻門
我玩kick off都見到ai會收步
我覺得kick off難度難過career mode
可能career mode有士氣同狀態加成
成隊波都滿意既話 能力值加好多 好易贏
其實fifa既positioning算好 前中後3線算企得緊密 似現實
如果你玩pes就真係喊出黎 中場好大條gap
我覺得fifa主要問題係d ai控制既隊友對粒波好似冇咩反應
係旁邊2個身位左右都仲係行行企企 你唔禁制佢唔會去搶
呢個問題同樣適用係敵方ai 有時你就咁跑 佢係旁邊望住你過都唔埋黎逼
仲玩緊19
美斯 c朗 咬人 馬些路 拉莫斯 轉生買晒 全部約莫85ovrl
再加埋青訓果班, 有兩個練撚到95
再加埋20咁撚閪, 仲未捨得棄
買Ake, Sancho
Ake勁咩記得佢好細粒 出腳又衝動
自從佢去咗般茅就冇留意佢
Sancho算啦 佢性格唔會加盟車仔
肯定只會加盟猁鏝
ake fifa幾好用
現實般矛淨係睇左星期6對利果場
佢傷左之後就後防穿窿
2025 年
不嬲假名假樣
我由上年一買已經開save直到而家, 幾乎場場玩足, 係等c 朗美斯轉生先sim 左一兩年
咁可以叫咩
除左名同樣 國藉一樣 能力同潛力都係以果位退役球員做出黎既模板
玩多一年 除德杯 其他拎晒。無咩挑戰 都係玩廢隊好過
太多錢唔係好事
冇癮架啦 ultimate 有時傳幾下就穿哂
見外國forum 話legendary 防守勁d 今晚試下
Fifa20第一次玩到2月先知啲轉會咁癲
普巴去蝗就定律嚟嘅

先係阿狗 賣走咗拿卡 馬天利尼我買咗
然後奧巴入完我3球就走埋
佢瞬間冇哂前鋒

再嚟猁狗 聯賽杯4強炒李城6:1 文尼入5粒總比數炒10:2
然後文尼立即150m去巴塞

最後鏝城 用咗2億買sule alaba alderweireld
裝左個mod之後所有人都貴曬
咁先正常現實potential係高既邊有咁平比你買到
我玩到2031年,包皮都32歲,耶穌仔33歲
想問下 career mode有無得用自創球員?

好似pes咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞