[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
成日覺得madders好快無氣依家玩阿狗買咗Havertz 5月未到已經30球
中場入咁多波
Mason Mount
bruno fernandes
minamino szoboszlai
見特價買左pc版,請問點用到ps4手掣架?d掣亂晒龍+自動郁

4場附加賽+6場分組賽
摩狗歐霸入成17粒
可惜我9月已經簽咗1月賣比皇蘇
玩獌去到2023成隊90
拉舒94 馬斯亞93 辛祖95
科登94 BRUNO FERNADES MADDISON 92
麥湯92
梳爾90 麥龜90 連迪洛夫90 雲比94
唔明點解冇訓練都可以升到咁鬼高,已經唔想玩
我開左多蒙特 用一年已經太勁。即棄 真心強隊唔好玩 太多錢都唔好玩。勁到唔洗買人 咁玩黎把鬼
麥迪臣可以去到92
因為有樣野叫dynamic potential
今集想點
d ai 眼神防守都算
而家仲要讓埋條路出黎任爆
講緊係對面同自己果d ai 都係咁

開錫菲聯打英超發覺根本無得打
d 強隊全勝 唯一和波果場係我死守守和
其實整返正常係咪真係咁難?
定係想逼我地去玩ut
唔記得不推文 sorry
用李城前鋒買左malen右翼買左chukwueze都ok好用
眼神防守嗰度可以去slider調高返個marking去65左右

成個體驗會好好多
編輯球員
可以踢cam
自從玩左幾季rb Salzburg 陣中球員都會大力推薦
個個前鋒話haland 我一定話daka
99 speed
Szobozlai potential有87反而hwang minamino得80
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞