[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
呢個正喎 電腦認真果陣好撚矛 瘋狂尻剷佢先
Zouma
一開波個英超 layout 一直keep係左右
係咪又新bug黎
笑到仆街 較到電腦受傷嚴重程度同頻率100 開波三分鍾傷兩件 仲要追追下波已經要換
其實大家有冇set 開 聽完我都想set 下
打2 季先得一個球員傷多過一個月
好唔真實

將果d傳球 控球失誤 較高d好似真實好多 我記得YouTube 有教
次次都比人release buy咁搶人
打起邊個就搶邊個
點玩
有release clause真喺好煩
Renew contract唔得咩
Btw有一招好似可以防到中鉛劇本
就係一開始就restart game
開左曼聯 拎d錢玩青年軍
一個雙5星 2個5星4星球探
一年出左3個擁有成功潛力 4個振奮既前景
仲有幾個驚人潛力唔想要
有人比咗release clause即刻續約咪得
巴打 玩青年軍有冇咩心得?
我唔係好識玩
試咗兩三場,除咗sprint speed我自己再較低少少到45之外,其餘全部都跟哂佢set

果然成個gameplay即刻真實咗以前每場坐底都入AI 4/5球而家玩咗三場都係勉強贏2:1 2:0左右...... 啲passing同first touch error令你好難爆到人,焗住要不斷傳波穿插搵空位 finishing低咗又搞到好多食糊位都比keeper神救到,成場波自己隊波加埋都唔夠10腳射波

不過真心覺得好玩咗唔少起碼AI見你控甩波都識第一時間閘住你而唔係讓個位比你爆先

https://youtu.be/eQgW6P_3QJ8
無呀
有多餘錢咪洗雙5星球探
跟住揀人我多數睇佢個market value
有50k以上個潛力一定有80以上
有100k就有85以上
跟住升左一隊再睇wf sm
今年d強隊好真實 唔識輸咁 要九十幾分先攞到英超
16開始玩,今年等到佢依家聖誕做半價都冇意欲去買
升到90以上已經屈到機啦
tielemans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞