[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
有1.3用未
有冇巴打知點解買唔到人? 購買嘅時候佢話 這名球員並不打算遷移
點止,遇到青年軍啲K型腳嘅又可以改wf/sm

release clause/份約去到幾時任改 天賦仲要有得任加

最緊要係佢可以edit啲傷病問題,之前試過用六千幾萬買咗dominguez,去到8月1即刻話佢training injury傷撚咗五個月 嬲撚到好彩有得用mod remove返
以前玩pes都係咁 用editor場場full體力狀態同remove傷病
但自從轉咗fifa唔洗裝patch就戒咗
可以輪換 又可以體驗下傷病嗰啲
上個轉會窗買咗馬天利尼5場傷入5球
點知第5場倒戈阿狗入完波就傷3個月
復出之後仲變到費托咁
係幾傷心 但都認命 另一種樂趣
唔係好記得82定85
返去睇睇先
唔洗,個mod可以直接套落current save度
想問下隊友隱形個bug點Fix?
玩緊Player career mode踢緊神户勝利船
隻小白連續兩場隱形咗
我明你講咩我自己都喺game set咗injury freq到82
目的都係為咗增加挑戰性同真實少少
但嗰陣為咗買黎試用佢幾乎用哂我啲轉會預算 加上佢又傷五個月
變相就好似冇咗一個轉會窗咁,遊戲體驗即刻差咗唔少
而我個個cm又玩得三四季咁大把
不過我都好認同你所講,所以呢次亦都係我唯一一次會手動remove傷病
好多謝巴打你嘅意見
賣嗰陣85
人唔入到頭槌
想問買轉生球員係搜尋青年軍定一般球員
有時都入到呀 不過以佢嘅身形都算產量少
最主要傳中永遠都唔係斬比中鋒頂
同埋我打地面反擊多
佢啲走位同射門都幾好
屌點解有啲球員話唔比借 但又見到佢同人傾緊Liam
仲要最後睇住佢比人借走左
今集fifa頭搥難入都算
大佬點解個龍守高波可以成日亂咁托去尾柱比電腦射空門?
以前電腦比波省中頭會掩住面停一兩秒,依家㩒最大力斬波省中頭都可以繼續衝埋嚟

仲有整番以前個租借買斷條款未
想問下大家果5個訓練會用係咩人到
到底用係青訓到好定主力好定潛力高既人好
潛力幻幻
我懷疑電腦係見你玩邊個league就特登借哂啲勁人去你個league度

之前玩德甲第一季對frankfurt居然見佢借到比比,之後對koln仲要見到有埋martial
一般,搜尋番同聯賽同國家
但佢借撚左去另一個league
有冇人試過傳波明明唔係比最前越位條友

雖然方向係一樣 但個波已經比其他隊友攞左

但照吹我越位

Sor 1999
買斷條款呢啲就緊係冇架啦
你可以理解成唔想借比同聯賽球會打返自己嘅
但其實咩聯賽都借唔到
想好似現實咁借個老將頂一季半季都唔得
只可以用簽佢半年/一年約呢招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞