[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
係,開始悶,諗住重新開過
應該係,我睇sofifa無咁勁,仲有隻右閘,開隊已經係到,到升到上94
右閘我買aarons都升得幾勁
有無巴打答到我
其實個Dynamic Potential係咩玩法?
點樣先可以觸法到?
同埋係咪可以將啲人借岀去然後回收返個潛力就會升?呢個係點做嘅?
Dynamic potential係個球員個表現好 佢overall就會升
第3季就有得免簽美c
其實如果不斷租借啲青訓出去,大概幾多歲會升到potential個數?我果隊48個人有一大半都係青訓
正路21歲以下都谷到潛力
覺唔覺得一去到冬季好似十二月一月快車期 電腦就會特別勁自己隊波就會係咁交失波 交波方向錯哂同埋踢極都救到 而對面點踢都入
pc更新左 career mode既ultimate難度依加難撚到仆街
有冇人有同感
仆街,唔小心更左,用唔撚到fifer 個1.3 mod
點樣唔俾佢自動更新?
佢會prompt 同你講有update 唔好手臭禁左yes 就得...
屌你老母臭閪ea
改撚到隻game 隊隊都巴塞咁撚款
食屎啦
想問下我Frosty mod manager用admin去launch但冇野彈出黎,用工作管理員去check, check到佢launch咗係處理程序到,mod唔到隻game,有冇巴打知點處理?
可能係你裝既mod已經唔match依加隻game個版本
通常fifa每次更新之後 舊版既mod都用唔到
好似已經release咗hotifx可以裝返黎玩
但我係乜mod都未裝,我只係down完個frosty 落黎解壓double click 開個exe. 想裝mod ,但佢乜都冇彈出黎,想裝mod的第一步都做唔到
Check下係咪最新版既frosty manager
如果冇反應可以開工作管理員結束處理程序再launch
亦可以試下唔用admin去launch
係最新版1.0.5.8,管理員結束再開都一樣,而唔用admin開都係咁樣
個update ON99
改到個ultimate
升班馬都踢到疤狗咁
救命 玩開ultimate難度 炒曼城3-4球 變被炒3-4球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞