[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
原來係90m賣比馬體會
有冇人kick住係點揀難度?
打傳奇前鋒一季英超入60幾球,38場只事一場,乜盃都拎到
但係打終極係咁事,贏都贏唔到
緊係ultimate
我prefer真實>贏冠軍 玩咗兩季都0冠
但原本車仔就係爭前四料
第一季歐聯4強 聯賽第7
第二季歐霸4強 聯賽第3
見到班小將越踢越好有進步 仲開心過冠軍
我就係用車,前鋒用timo werner太屈
而家想開隊真人樣幼幼,怕輸到企唔起身
有冇各位置真人樣幼幼介紹
其實車仔今年本身都多幼幼
係我陣中全部後備,用黎打盃
我左邊sancho右邊單比利,單比利勁好用
呢個係傻閪ea整 如果佢想拎你個波 你搶完佢會膠水腳痴落番自己到
仲要棟喺到俾佢輕鬆推過
我用熱,買晒車仔班幼幼,abraham mount odoi tomori james五個
啲青訓都好on9
成日出啲low medium嘅中前場
一係就sm1星wf1星
誠意推介屈福特嘅Sarr 升得快 potential88
物超所值
我唔記得咗係邊搵到個sm/wf 5/4定4/5中堅
想問係咪keep到morale有happy以上就chok到dynamic potential?
2係多仔7號
仲有有無巴打覺得佢今集d迫搶好癲?
一回傳俾龍門, 跟住望望地圖 係10個球員都俾人manmark 住
上集佢點都會空一個俾你傳
今集就算有位傳都係一拎波電腦就即刻拍甩/特登整到你傳唔準
好多時候直頭標前偷埋你波
有無高手教教路
如果比人逼果方面 只可以傳d好保險既波 等佢標甩 之後即刻反撃 如果唔係好空就唔好比d大膽波了 佢想搶一定又拉又扯撞走你 比d耐性搓波 搵到一次空位就夠收佢皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞