[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
點解可以咁撚on9
出場次數全隊第二高都可以話冇機會話要走
搞到我manager rating跌到得返59
但我真心唔想賣走佢,更加唔想比人炒

呢隻GAME真係弱撚智
等左咁耐 update完 玩玩下佢個英超layout 卡住左整唔走
上網search下原來好多人都係咁
就嚟玩到1月咁啱車仔宣布可以冬窗買返人
玩咗3個月fifa20終於可以買人啦
因為我全部save都玩車 又要係咁重開save
PC版裝左mod?分唔到係ea既bug定係mod既bug
終於等到update 即刻開返隊維拉玩
成隊都好年輕 又有真樣 幾正
錢入咪冇得留落下季用?
想問下係咪冇training 升到加速度?好似淨係可以升到衝刺速度
好難講早兩日都見到YouTube有個FIFA gamer裝咗mod又係咁樣bug法
不過算啦睇在個board 62rating都唔炒我嘅份上
最後都忍唔住2.5億賣咗比皇馬
62算高唔會炒最多董事會幫你賤賣走
條友幾多rating 賣到咁多錢
想問下十字掣係點射十二碼射極都唔入
唔知㗎上季盃賽一早用二隊sim到輸咗
歐聯又做十六郎
聯賽又比PSG領跑
youth development就更加唔洗講,冇諗過做
我一日唔賣佢啲rating就係咁扣仲要成日send email黎呻 煩撚到
用姑吧啦 呢個年代仲用十字制
22歲 88rating
一開始佢出180M我counter 250M 點知佢諗都冇諗就即刻應承
可能個電腦實在太想我賣走佢
更新完又變番好無癮
d 電腦防守AI 成日追追下收步 唉 就咁向前跑已經空哂 好悶
我覺得同之前差唔多 只係冇最初可以直線跑由後場跑到禁區咁on9
依加都係明顯冇盡力追,間唔中收步同埋ai係跟住你望任你跑而唔係埋身落腳搶
但我發現只係career mode 會出現
普通玩kick off 唔會
真係on9
Ching, 唔知文書機玩唔玩到(冇外置顯示卡)?因為當初冇諗過用電腦打機....
有冇同華dee差唔多類型
幾高又快又靈活 finish勁嘅代替品
玩唔到 打機黎講顯示卡好重要
自己睇下隻game既要求
添姆雲拿
無買今集, 上集我一開始用timo 之後用拉舒福特, 仲勁d
唔介意無頭槌既話 lucas moura都好用
音樂比利
我覺得近兩集Fifa gameplay最on9 係太注重positioning 啲AI只會留係佢個位置
例如推過啲中場中後 個中中係唔會繼續追落去 會留返係自己位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞