[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike

成個save報銷左
點解
個gk細胞分裂
好似係
其實double tap L1叫人跑向前係咪改左?

我玩曼啲人好似無乜反應咁既
咁先真實 平時班人都唔識走位
曼聯用邊個都喺打唔掂
希望下年全世界夠齊心罷買
起碼我就一撚定唔會買
啱啱成個轉會窗無request transfer又錯手save咗 有無人識load返之前個save
幾難
歐美美洲仲好高銷量
career mode玩家罷有鬼用
咁多UT撚課金
巴打唔好傻了 每年淨係ut營利好似幾億美金 其實隻game只做比兩種人 1 pro club撚 2 ut撚 pro club撚每年都要買黎同人打 ut 撚更加係源源不絕咁為ea送錢 出下d垃圾卡就引到堆人瘋狂課金 點都有一大堆人餓狗搶屎咁買所以單機mode佢真係wfc 又賺唔到你錢點會認真做
終極易玩過傳奇
不過隻game真係好撚垃圾 完全吸引唔到人打career 電腦時勁時廢 可以打終極難道炒曼城9:0 gameplay越打越同上一年冇分別 打下打下又變返fifa 19 打ai用跑狗尻衝就贏 有時d電腦又會上身好認真踢 不過都係夾硬整柒你d球員 面對面都傳失 之後射火箭炮入尻你
仲有個後追mode
入完波電腦下一球攻勢入硬咁濟
搶極個波都會去返電腦度就知失梗
場場補時都俾電腦入波逼和
agger
單機撚根本唔撚會理你
打一關extra 用左三個幾鍾
點裝?
話說我帶緊車仔護級
我都唔知係我冇心機玩定係車仔越更新越廢
定我隔咗一個月冇玩廢咗自己武功
明明戰術陣式踢法抄足之前連勝save

Btw唔洗叫我降難度輸我冇咩所謂
之前pes2013又係車仔試過半季排18
一路力追上返前4 但最後失手幾場排第7
嗰種力追嘅熱血但最後fail都好正
其實咁樣先夠真實同好玩
更新咗之後難打咗...
進攻多用L1或R1停球盤球,控制番個節奏,睇準先俾波。
防守用企位分佈啲球員,一個mark一個,盡量唔好俾對家走甩。截ball lane。同埋睇準先出腳。
冇玩成個禮拜,啱啱上網睇片跟住人set咗個sarri ball嘅戰術之後即刻贏9-1同炒巴塞8-2 我隊波啲rating仲要都係得82-83左右

利申一直玩緊ultimate difficulty
點set
更新咗英超升班馬人樣未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞