[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
想問下如果用弱隊可以點搵多啲錢買人
啱啱開始玩開左隊黑池
點知買完一個人就已經一蚊都冇
Free Agent/買啲又平又後生果啲 有錢再換

利申:睇開JarradHD啲rebuild片
最易係等季尾免簽勁人不過有時會唔真實
買個球探練青訓/借人/買啲低組別聯賽後生仔

上集我又係用黑池玩咗好多季
練到個青訓仔攞埋金球獎
我永遠都唔換
因為成日都自己好返

換左反而會傷幾個星期
玩緊澳假 買兩三個亞洲人。仲有幾m買一條外援。好玩過無限資金
岩岩破左最快紅牌紀錄 3分鐘澳假 中場落產直紅
最後2:2
跟住下場4分鐘輸十二碼對方炒
Reece James無真樣
Ea見到利記今季係咪會覺得自己改到排第一隊波贏36場好真實
都似似哋啦起碼有個髮型
等緊Cumming Guehi呢啲真樣
EA: Am I joke to you?
真先知
好撚正更新完個mod發覺原來cm mode都可以比電腦自己打,甚至可以控制埋對面嗰隊

再配埋右上個tv logo,感覺真係好似睇緊場波咁
12碼電腦根本出術
十球救八球
課咗兩蚊美金當支持吓囉始終因為呢個mod令到成個遊戲體驗昇華哂

同埋早兩個禮拜佢出咗份問卷諮詢過個mod需要改善既地方,我呢頭填完話想球場氣氛震撼啲 佢嗰頭就即刻加咗呢個feature落個mod度 有少少比佢嘅誠意打動到咁
你又講得無錯啊!
呢個 mod 完全救返哂成個 career mode 係值得貨嘅
好心 EA 整 career mode 果班契弟學下呢個 mod 點整啦
console 玩家慘過食屎
砌番部機玩pc版算
裝mod 有冇教學?
巴打可唔可以教我個mod點用?用左個editor再放個mod放入去點解禁launch冇反應既?
裝左 Frosty Mod Manager 之後你有冇 apply 到個 mod?
要 apply 左之後再 launch game
有呀,之後launch會入game定彈開始遊戲果舊野出黎?
之後應該會彈 origin 照平時咁登入開 game
成功既話你揀完 language 之後個版面應該見到哥廸奧拿同埋 fifer realism mod 既字樣
唔得😞
巴打起邊到download?
https://www.fifermods.com
我諗有裝呢個 mod 既都係呢度 download 吧…
前鋒osimhen好唔好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞