[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
同問 諗緊3舊水買冠軍版好無 但又想要雲迪克封面
聯賽季尾個最佳陣容更加係鳩比, 我d 球員個個星期都入最佳十一人, 季尾一個都無份入

利申 fifa19

傷夠4個有彩蛋
全部收咧 要係咁回收外借嗰啲小將
今集十二碼好難射入
一係二手一係數位啦
實體全部藍代理
屌你老味on9龍手鎚完未
屌你老味對面啲反搶真係好on9
我tackle完佢0.1秒就tackle返攞我個波
玩player借完一季返去 冇得揀轉會得外借
會玩
SPEED加好多
但會成日無loan offer
開季前禁定落租借名單通常都ok既
想問個球員要求轉會,得返一年約,係咪遲早都一定要賣?
一定要一月前賣到 如果唔係免費走
可唔可以令到佢唔走
續約
中場中黎講 阿根庭隻dominguez真係值得推薦
20m買返黎 3季overall都上到88
stamina 99
release clause 上到110m都有球會買
係咪keep到morale有happy以上就chok到dynamic potential?
玩到第3季了
Abraham上季入28粒拎神射手
150m賣咗比愛華頓然後買咗麥巴比
中場賣得就賣 得返kante jorginho mount3個
玩到第3季都好難堅持現實嘅青訓打法
畢竟啲假人青訓仔好廢
95 potential個班D WORK RATE ON99
買幾M個班再洗loan算
就係我隊薩爾斯堡紅牛
不過玩紅牛 成隊由細踢到大
唔捨得賣走
前鋒halaad當年60m賣去mu
4年後用55m買返黎
我第二季70m買Rodri
第三季140m賣返比鏝
仲有59m賣美國隊長去馬體會
150m賣abraham去愛華頓
15m買達哥夫斯基 25m賣比熱

上季季中天神都50m賣埋比熱
65m魯迪加去巴塞等等

賺到笑 不過依家冇撚哂中場
諗緊買咩補返 想變返本地青訓化
但驚唔夠班
用唔掂
odoi上季1月收咧先比佢踢下 但冇咩表現
借返嚟嘅Ansu Fati仲fit過佢
今季正式收購埋 odoi又復出 佢就byebye
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞