[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
import 1.2果個, 個manager 話may not work, designed for a different patch verion, 跟住禁launch冇任何反應
有兩種原因

一就係FIFA 每次一update都會break mod,而作者亦都更新過個mod幾次,所以就算係1.2都會有好多唔同既版本,而你就九成九down咗舊嗰個版本所以run唔到

二就係個mod crash咗,你要去documents跟住揀fifa 20/用筆記本開fifasetup/將第四行嗰個directx由0轉1(定係由1轉0唔係好記得)然後再重新luanch過個mod就得
咁巴打可唔可以俾玩到既1.2版本link唔該晒你
青訓,見到潛力有8x就用得,5個訓練項目,場場出,盡量俾波佢入
賣到20m就左右,好快發
我用英甲 黑池...同其他球會傾掂數借人
之後個球員唔肯黎
想問下係咪冇得搞?
好正常 冇得搞
有冇人會用d潛力幻幻借完出去即刻收番谷佢個潛力呢招
有冇details
問題係我青訓預數係0
係咪季尾就會多返d錢
依嫁係咪借人之後 唔比買斷?
之前好多集都冇玩過,係呢集玩反
無錯 垃圾ea都係未搞
唔該晒巴打,今晚返去試
另外想問用手掣係咪有bug?起menu選項果陣好似會自動郁既?
有冇人知領隊啲衫係咪有得買
見人哋有得打tie?
揀恤衫嗰度 要揀扣咗頸喉鈕既恤衫先有
好似係
係喎 玩咗2個幾月都唔知
仲諗住有啲靚啲嘅衫著
運動look得一件有logo
11月 1月 3月都有人ACL收咧
仲要都係主力 再加埋啲8weeks/2months
幾真實嘅但頭痕囉
好彩杯賽出哂局 淨係英超同歐霸應該都夠人嘅
但實力就..
FIFER 1.3 MOD有冇手足放出黎....
同埋之前16定17好似有得比賽中途轉陣
即係平時喺lobby set好咗嗰啲
但依兩集都只可以轉佢未微調嗰啲
玩541失哂控諗住轉返433又唔記得點微調過
個金球奬係咪尻比 歐聯英超雙料 35g28a既van de beek可以四強不入
我Werner 45場44g 15a 加三冠連名都冇
想問問各位知唔知實體版宜家幾錢呢?
同問邊度買最抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞