[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
垃圾game已刪 以後系列送都唔會玩 玩黎激自己氣
佢老母場場波亂調成功率同ai行為 根本唔係公平競技
比狗玩啦 咁撚垃圾既gameplay
有一半認同你地啦冇錯佢場場波都會有一段所謂無敵時間 令你好難攻上去之餘仲要不斷傳比對面

但可能我自己一路比較鍾意帶中游班嘅關係,我反而會覺得要咁樣先好玩同有挑戰性...正如你現實就算兩隊實力懸殊嘅波 強嗰隊都冇可能攻足90分鐘 亦總係會有段時間比弱嗰隊build up甚至反攻到

適應吓啦,好快就慣㗎啦...我兩三個月前啱啱轉ultimate difficulty場場比電腦屠到灰而家咪照樣場場炒返佢地始終你係人腦AI係電腦嚟
點解會一粒星都無
其實比電腦屈入冇所謂,你要入返佢都係話咁易,ultimate電腦防守都係低低地,收步唔追或者閘位包埋入中間比你輕鬆傳比隻翼單刀,問題在於佢比唔比你入咁解,佢唔比你入你無論點射個龍都救到,一係狂中柱,就算比埋12碼你射都會救到,如果佢比你入就算落後兩三球都追得返,初頭明顯比電腦屈嗰時係會好激氣,但又未至於場場都係咁,而家間中一場都慣咗, 當失下分積分榜緊湊啲
成場撳住砌 係咁中柱啲龍神救都算
On99無啦啦會失返粒
遮哂線就nutmeg我
tackle到佢個波就去返佢到俾佢過埋我就棟喺原地
閘又唔識回防
最白痴啲死球半場斬埋去一頂就笠死我
啲中堅唔知做緊乜
都唔係話贏輸問題,坦白講電腦防守啲低位一樣係鳩嚟,每場輸一兩粒都夠贏
但係咁樣真係好影響遊戲體驗一季我入多曼城40球,但係失球係佢double
發覺曼聯好鐘意買安 玩左幾次車仔 次次都係佢地追安 仲要出手唔低
巴塞一定追kante
阿狗好鐘意柏度
用獌打歐聯分組賽, 連續兩場都和左利華
睇真d原來利華第二年買左werner, 用花式玩弄mc龜同白lin
之前有Bug要開新save 90STbye bye
Fifa 搵唔到陳俊樂嘅 又話中超有出場
Son去皇馬,艾力臣去鏝

我最新個Save, 車買返摩拉達 , 曼買返奴卡古
都幾例牌其實

高華錫 就曼城 利記

反而有次華西出成億買我佐真奴 勁出奇
唉場場失波玩到燥,好撚難守
即刻買利記個新日本仔
反而我高華錫冇人問
我都冇放佢入轉會list
摩狗係外借完咋嘛?
係咩?我以為佢賣走

反而我開2 次save 都見第一季利記有Clyne , 鏝有Sane 點解呢
我11月尾開嘅save佢係外借馬體會一年
現實唔知 淨係記得佢話唔想再返車
都係唔得
要開過個新人仔玩喎 EA有bug fix但唔包舊save所以舊save應該成世都係0* sm
今集既player career有冇大進步?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞