[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
中超無錢買人 問歐洲球隊借人又不肯過檔
有乜方法 買返d有身型 速度球員
冇認真睇過數值,用落就係咁,最後億二回購夏神
Werner係貪佢得番一年約 可以免簽
億2買29歲
情意結
今日用車作客踢獌先領先2:0
倒輸2:3 臨尾追返3:3
我都唔知係自己冇認真定咩
成日玩玩下分咗神 尤其聽其他比賽賽果
掛住望右上角出咩比數邊隊入波領先嗰啲
英超layout個撚屌bug對利狗贏緊1比0 同我卡撚住 熄game再開又係咁
都唔一定架,季初試過被人買走左
巴打唔該晒你
見出左個1.3有個face.lua,請問點用?
pc版係咪都係要重新開始先用到新update既樣?
用完,借出去個人仔好左潛力,但其他人仔 downgrade 左
第一次見係呢個po既comm 有咁多負評
要用SL大法去洗
見到150m放比愛華頓嘅abraham一球不入 比人雪埋 又開心又擔心
開心係因為用賣佢啲錢換返嚟嘅包皮9場入10球
擔心係我諗住下年大約半價買返abraham淨賺幾千萬 但驚佢一沉不起
有冇人玩球員mode?
整隻人仔踢利,打左個幾月電腦開始發癲
場場排埋d鳩陣出黎
沙拿打cm,基達打中堅
馬迪普打閘,阿諾打翼
咁都可以有bugs唉
榜首大戰 lead2-1 仆街到左69分鐘又比人做 兩下crossing空哂任頂反cup 之後追番一粒 場波最後一秒12m 比人捉到路 但係我timing shot 綠色狂抽死角絕殺好撚刺激
岩岩打左場贏屈福特8比0,osimhen大四喜
青訓啲人個個1 SM/ 1 WF點撚玩
大家今集遠射有無少左
發覺玩咁多場 場場唔係直線單刀 就係瘋狂撞入禁區射

勁少頭搥同遠射
呢集fifa真係咁多集最差
進攻做得差
龍門高空波又做得差
最差係上集 前期屈finesse shot
後期玩龍捲風盤球
今集頭搥好難入 生波斬入去 好少頂到波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞