[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
講真我玩德甲對親RB 最難mark嘅唔係werner
反而隻poulsen就最難搞 高佬黎緊又快又靈活已經都冇幾多個
雖然FIFA20 頭鎚nerf唔少,但基本上角球同佢爭頂都會係佢贏
佢位置感仲要唔差,好多時對面落底地波傳中都會比佢捕到位起腳 明明ratng又唔算高 但偏偏成日就比佢入波
呢隊聯賽超班
我第一季歐聯特登出局 轉去打歐霸 第一季都奪冠
打4222 前面4隻szobo haland hwang minamino

反擊掟粒波畀佢佢地跑就得
大家有無pc mod好推介
2對1嗰陣啲ai走位真係好on9
我帶住個波一直等隊友走位 屌佢就一直跑啲死位 完全冇位畀 引走後衛又唔係 最後後衛嚟mark我 佢仲向offside位跑
基本上佢drift wide少少同收一收步 我已經傳到波射得

三中龍入我三粒 龍門紙板一樣 ea好撚野
有無人玩CM好似會有啲input lag咁
但係玩番ut又無事
賀芬咸呢隊撚屌波 成鳩日喺佢度失分
屌好撚on9 改版話強隊會改勁啲
而家我個save曼城 巴黎 祖記 皇馬 拜仁 全部同一季不敗
仲要皇拜和得多不敗都贏唔到聯賽
EA既programming傻撚咗?
以前聯賽點踢都贏
宜家唔贏夠36場都唔駛諗冠軍
EA就係咁 一改改到盡 無中間
頭槌又係咁 nerf太多
我拜仁個save 半季多蒙特 淨係輸咗一場比我 之後贏晒 點玩
終於第一次完咗一季全手動
車仔 全季最高排名係第一場開波之前
之後頭3場只得1分 入1失8
跌跌撞撞一直9弟10弟
Last10場已經無緣前4
但歐聯入到4強不敵熱刺 延續對big6不勝
之後炒猁狗3:0斷咗佢哋冠軍夢
阿狗又連敗最終我車升返第7 有歐霸附加賽

然後一大堆球員返嚟賣唔走
添咗幾名新兵就算 賣唔走就留低做大後備
裝咗realism mod之後ai d 交易都係亂嚟
有冇續豬蛇同柏度
兩個加埋都冇出10場
無謂擔誤佢哋兩位神鋒啦
安呢咁
今集係咁多年玩到最燥一集
以往都係玩幾場先一場劇本波 eg連贏or大賽
今集每一場都係唔係贏唔到 但太機械化劇本好嘔心
一開動劇本就彈彈波 點擋點搶禁解圍都係彈返比佢
你冇犯錯比機會人 就ai弱智化各種演戲
今集fifa係最撚賤最撚狗既一集 完全係挑戰緊玩家eq
一d足球樂趣都冇 電腦d入波為入而入 唔理你踢成點
有部分好同意 後場你點踢都係彈返比佢 少少空位就可以射一個火箭炮 傳中頂走一定比佢拎到再射入等等 我之前都打到燥 完全係練EQ 仲有Ai點撞點拉點扯都唔吹
仲喺到 好多報價但20m都唔肯比
話哂都真.世三
死症嚟 2 打1 時永遠走啲死位
領先一粒,攻極入唔到第二球 對面狂神救

80 分鐘對面就會巴塞上身彈彈彈射入 甚至輸埋
今集真係好明顯每場都有一段時間
所有五五波輸哂
面對面傳失波
估到波路個球員都唔出腳由佢通自己渠
點解圍都過唔到半場
中堅跟跟下企係到睇波

玩咁多集未試過有一季最多clean sheet唔係自己隊個龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞