[PC/PS4/Switc]Fifa 20 Career mode 討論區 4 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
有冇人入到去team management個in form logo中咗bug
可能我自己set開快速組識 踢果陣又成日用走位one two pass 所以影響唔大
反而防守果陣我方ai同敵方ai有時企定定任人過就真係有d無奈
玩451控球 好撚明顯唔識走位
有陣容UPDATE 未
我都唔知點解好易無氣明明體力已經過80
成個禮拜都未有 fifa真係世界級
CLS
花式撚狗咁款
出UPDATE唔出陣
出左sd gen fifa可以雪了
你地update完最新 有冇見到 球員狀態多左個綠色三角形同士氣overlap左
睇唔到個笑笑口
我發覺當你領先緊 電腦就會用 真·S型超遠程自動導航洲際炮彈射球 黎遠柱掛網入你波
1m budget 想買隻cm/cdm icon
baby essien定baby blanc
定有其他選擇?
整咗隻前鋒career係錫菲聯
第一季借咗去德乙 入28球 11助攻 升到82
我屌返返錫菲聯仲係後備都冇 又唔借又唔賣
我試過比曼聯麥龜30碼 90分鐘絕殺2:2 冇野好講
The upcoming Roster/Squad update will be going out next week.

We want to make sure that it does not get impacted by the Title Updates we published earlier this week.

笑死
冇錯 就算你用曼城好巴塞好拜仁好啲人都係唔會走位
個波未過3閘線啲人係企喺度咁點打啫?
19都唔會有呢個問題啦
我打開慢慢傳控打法喺20係完全做唔到
仲有防守啲AI唔跟人我都未講
明明之前都可以咁樣做 唔明白會點樣影響
屌佢老味, 咁點解PC可以玩先呀
PC仲可以玩REAL MOD呀仆你個街
家用機玩家真係慘過狗
屌 仲以為今日有
你個save係幾時開㗎先

我早一兩個月都有咁嘅情況應該就係因為上一季比Rest of the league teams贏咗歐聯同歐霸搞到個system bug咗

不過後來EA出咗個fix patch就冇呢個問題了,但fix update之前所開嘅save 就救唔返喇
有冇人覺得係難玩左
電腦要入波根本冇得守
一下插花/變速夾硬過就入
我就走到空哂直線都俾電腦block
仲有控波會有硬直
利申:玩傳奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞