兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike

留咗髮同鬚man咗好多

又去食女

俊英應該幾識追女仔

食女專家
估唔到咁多鄭俊英fans

有冇人鍾意Roy Kim
我好鍾意佢地兩個

我好鍾意佢地兩個

佢上浸親個特輯都幾好笑
想試下玉筋魚的味道

我好鍾意佢地兩個

佢上浸親個特輯都幾好笑
想試下玉筋魚的味道

個集我睇左好多次
話自己太有錢好慘

睇咁多次都會笑既位係認錯大哥老細做洪錫天
秋信守後個陣個個以為係全賢武
笑死

我好鍾意佢地兩個

佢上浸親個特輯都幾好笑
想試下玉筋魚的味道

個集我睇左好多次
話自己太有錢好慘

秋信守黎個陣個個以為係全賢武
笑死

我好鍾意佢地兩個

佢上浸親個特輯都幾好笑
想試下玉筋魚的味道

個集我睇左好多次
話自己太有錢好慘

秋信守黎個陣個個以為係全賢武
笑死

秋信守真心似全賢武

又去食女

俊英應該幾識追女仔

食女專家

其實我多女埋身姐,大家唔好誤會我啦

又去食女

俊英應該幾識追女仔

食女專家

結過婚既男人係唔同啲

又去食女

俊英應該幾識追女仔

食女專家

結過婚既男人係唔同啲

之前睇我結已經好中意呢條友,我覺得佢好識㝽女開心好想學两招

食女專家

結過婚既男人係唔同啲

有睇我結婚既都知我好認生
唔好以貌取我 我怕羞仔黎

又去食女

俊英應該幾識追女仔

食女專家

結過婚既男人係唔同啲

之前睇我結已經好中意呢條友,我覺得佢好識㝽女開心好想學两招

想識㝽女梗係睇容和同宗泫

食女專家

結過婚既男人係唔同啲

似痴線多過認生

食女專家

結過婚既男人係唔同啲

似痴線多過認生

我就係中意佢咁痴線先沉船
佢係有種特別嘅魅力
RM全體一齊走
等睇sbs收皮
RM全體一齊走
等睇sbs收皮

唉 諗番以前rm同21我都有睇
21愈做愈好 rm走下坡 最後連rm都無追
21要繼續努力啊
RM全體一齊走
等睇sbs收皮

21要繼續努力啊

Rm做咗七年其實真係技窮 呢一年其實都係死撐 為咗成員健康著想 冇得諗咁多體力嘅遊戲 同埋佢地每個禮拜都要拍一集嘅內容 諗唔到新嘢好正常 唔同21 21兩日拍嘅嘢可以播到兩三日同埋福不福係重點 諗嘅嘢可能相對小咗
而且rm成日請嘉賓 仲要請親都好多個 啲鏡頭極不平均 剪輯又錯 twice個集真係悶到嘔泡 瘋狂飛 用15分鐘睇完成集
RM全體一齊走
等睇sbs收皮

21要繼續努力啊

Rm做咗七年其實真係技窮 呢一年其實都係死撐 為咗成員健康著想 冇得諗咁多體力嘅遊戲 同埋佢地每個禮拜都要拍一集嘅內容 諗唔到新嘢好正常 唔同21 21兩日拍嘅嘢可以播到兩三日同埋福不福係重點 諗嘅嘢可能相對小咗
而且rm成日請嘉賓 仲要請親都好多個 啲鏡頭極不平均 剪輯又錯 twice個集真係悶到嘔泡 瘋狂飛 用15分鐘睇完成集

其實RM拍左既野都可以拍兩集
係佢都自己要CUT哂佢
我寧願分開都唔想成日睇睇下就飛左去下一PART咁
冇體力既game其實佢地唔肯諗
RM全體一齊走
等睇sbs收皮

21要繼續努力啊

我都係
一開始係睇rm先
之後先追21
而家呢個班底希望可以一路做落去

憂心豬ig update
RM全體一齊走
等睇sbs收皮

21要繼續努力啊

係佢都自己要CUT哂佢

係 sbs啲剪輯好撚垃圾 套花樣旅行又係 本身係播三集為一次旅行 近排剪到得番兩集 我仲以為自己睇緊穿越劇 要人睇到飛嚟飛去咁
RM全體一齊走
等睇sbs收皮

21要繼續努力啊

係佢都自己要CUT哂佢

係 sbs啲剪輯好撚垃圾 套花樣旅行又係 本身係播三集為一次旅行 近排剪到得番兩集 我仲以為自己睇緊穿越劇 要人睇到飛嚟飛去咁

我結都係啦
拍埋咁多然後剪哂佢
我寧願睇多幾集都唔好cut哂佢
仲唔請iu上
仲唔請iu上

想Twice上多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞