兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike

兩種唔同feel
之前就pure true
而家就成熟女人味

佢而家做緊咩

應該讀完書番嚟 做緊作家 之前好似係姐姐們的slam dunk個到做作家

有幾何有咁靚既作家

以前已經覺得佢靚 但話佢似Suzy都真係唔覺 不過依家真係靚咗好多同埋好似suzy 特別係上面貼嗰張相

x2
一開始話佢似suzy但係唔覺似
而家覺得有少少似

兩種唔同feel
而家就成熟女人味

佢而家做緊咩

應該讀完書番嚟 做緊作家 之前好似係姐姐們的slam dunk個到做作家

有幾何有咁靚既作家

以前已經覺得佢靚 但話佢似Suzy都真係唔覺 不過依家真係靚咗好多同埋好似suzy 特別係上面貼嗰張相

x2
而家覺得有少少似

好想佢同大哥couple回歸

兩種唔同feel
而家就成熟女人味

佢而家做緊咩

有幾何有咁靚既作家

x2
而家覺得有少少似

大哥拍左拖啦
應該唔會再有CP LINE

x2
而家覺得有少少似

大哥拍左拖啦

呢排睇韓劇花郎,有金柱赫前女友拍

兩種唔同feel
而家就成熟女人味

佢而家做緊咩

有幾何有咁靚既作家

x2
而家覺得有少少似

大哥拍左拖啦

記得之前有集中間評價 問小龍蝦 你係咪覺得澀琪係你嘅女人類似嘅嘢

大哥拍左拖啦

記得之前有集中間評價 問小龍蝦 你係咪覺得澀琪係你嘅女人類似嘅嘢

尋日睇個集佢地話小龍蝦其實係節目擺大哥上枱自己已經同澀淇一齊緊 笑死

其實成個213制作組都好好笑
琴晚集說話之路有開傻 中字晏啲有

大哥拍左拖啦

尋日睇個集佢地話小龍蝦其實係節目擺大哥上枱自己已經同澀淇一齊緊 笑死

全羅道美食
大哥收到情人節朱古力
唉 冇達哥睇
唉 冇達哥睇

???

全羅道美食
大哥收到情人節朱古力

笑死 3月份期待
唉 冇達哥睇

???

可以追下吹水台既post

全羅道美食
大哥收到情人節朱古力

笑死 3月份期待

哥哥是禮貌男
後面仲要特登講佢1972年生
金柱赫驚喜現身<兩天一夜>「短暫的再會」

20日所屬社相關人士表示「金柱赫參與了KBS2#兩天一夜#的節目錄製,與成員們再會.」 但同時也表示「並非作為嘉賓出演,只是短暫時間的驚喜登場.」 此前金柱赫曾在節目中以成員身份固定出演, 此次出演將展現怎樣的存在感令人期待.

狗烹哥

20日所屬社相關人士表示「金柱赫參與了KBS2#兩天一夜#的節目錄製,與成員們再會.」 但同時也表示「並非作為嘉賓出演,只是短暫時間的驚喜登場.」 此前金柱赫曾在節目中以成員身份固定出演, 此次出演將展現怎樣的存在感令人期待.

狗烹哥

成班應該會係咁提佢拍拖

狗烹哥

成班應該會係咁提佢拍拖

希望213製作組係咁煩大哥煩到佢返黎
成班一定抽到佢乾
金柱赫驚喜現身&lt;兩天一夜&gt;「短暫的再會」

狗烹哥

成班應該會係咁提佢拍拖

希望213製作組係咁煩大哥煩到佢返黎
成班一定抽到佢乾

一定係咁抽
鄭俊英中文單曲《還原的愛情》MV
http://kpopn.niusnews.com/=K1rvbal1
唔好講咁多 請睇mv 果然係俊英

SYMPATHY呢首正 睇埋IOI concert 一陣開中文版嚟聽
鄭俊英中文單曲《還原的愛情》MV
http://kpopn.niusnews.com/=K1rvbal1
唔好講咁多 請睇mv 果然係俊英

SYMPATHY呢首正 睇埋IOI concert 一陣開中文版嚟聽

如果呢到有IOI Fans嘅話 可以㩒下面條link睇concert live
https://www.periscope.tv/w/1OyJAAYMvyoJb
最新果集無挑都有開傻 劉在石叫左佢上去 好好笑
睇番之前 金淑同金俊浩 笑撚到我
久唔久睇一次真係笑死
鄭俊英
最新果集無挑都有開傻 劉在石叫左佢上去 好好笑

鐘民如果做無挑就大穫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞