兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike

鐘民如果做無挑就大穫

此話何解 不過都冇可能啦係咪呀 2大國民綜藝 仲好似同時段播

一個禮拜六一個禮拜日 不過冇可能做無挑啦 撞定位

大家好,我新來的。好鐘意鐘民果種開傻😂同無挑俊河果種傻法又唔同,當然兩種傻我都係鐘意開傻多d,如果鐘民做無挑我估幾好睇.
佢地開眼罩見到俊英個幕 真係要講多次 俊英Welcome Back
https://youtu.be/GcAvnUQZFuU

等中字

東久衝埋去攬佢

所收213既fans既心情都同佢地一樣

btw崔勝赫又出黎搶鏡

Gagman前輩好好笑 睇埋前一條片係叫佢地蒙眼摸俊英塊面估佢係邊個 東久,卑垃同太賢係估係俊英 Defconn同開傻係估Gagman前輩

因為講搶鏡 一定係佢
佢啲食字gag膠得黎又好好笑

鐘民如果做無挑就大穫

此話何解 不過都冇可能啦係咪呀 2大國民綜藝 仲好似同時段播

一個禮拜六一個禮拜日 不過冇可能做無挑啦 撞定位

大家好,我新來的。好鐘意鐘民果種開傻😂同無挑俊河果種傻法又唔同,當然兩種傻我都係鐘意開傻多d,如果鐘民做無挑我估幾好睇.

歡迎
相反其實俊河做213都會好好笑
本身個人係好笑既
去到邊都係好笑
嗚 唔訓都要睇左先
東久依家好識玩 拎較剪比太賢剪小賤條線 笑死
最後睇到眼濕濕 由期東久係咁叫俊英個名 跟住即刻衝去攬住佢果幕 btw 太賢真係好有心

俊英welcome back [/size=4]
佢地開眼罩見到俊英個幕 真係要講多次 俊英Welcome Back

等中字

東久衝埋去攬佢

btw崔勝赫又出黎搶鏡

Gagman前輩好好笑 睇埋前一條片係叫佢地蒙眼摸俊英塊面估佢係邊個 東久,卑垃同太賢係估係俊英 Defconn同開傻係估Gagman前輩

原來卑垃都係估Gagman前輩
今集收視20.4%(+0.1%)
今集收視20.4%(+0.1%)

就請食飯
仲有未播出Cut俊英同其他成員講嘅嘢

To 鍾旼哥:大賞祝賀你,哥!跟鍾旼哥經常聯繫,上次也跟我聯繫了,說讓我給四張演 唱會的票給他。哈哈哈
To 太鉉哥:去年的時候為我的事一起操心,一直默默地等待我歸來,真的很感謝!
To:俊鎬哥:本來我們在網上的時候也經常聯繫,現在也可以在線下常見面了。哥哥也經 常跟我說沒有欺負他的人了,感覺不好玩。
To東久哥:哥哥基本上每周見一次,還特別聯繫我了,說自己一個人感覺很吃力,希望我 快點回來。我的歸來希望可以成為哥哥的新年禮物。
To Defconn哥:哥哥本來就是最愛擔心的的人,應該會很擔心,希望哥哥今年能交到女朋 友,一定要哦!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1820782478170386&id=100007159542533
東久見到俊英返黎啲反應真係好可愛
加入時間唔長
但真係放個心落黎做建立感情

小賤真係喊咁口
佢真係好錫俊英

車太鉉off機問俊英幾時回歸又係好溫暖

213真係好有愛
仲有未播出Cut俊英同其他成員講嘅嘢

To 鍾旼哥:大賞祝賀你,哥!跟鍾旼哥經常聯繫,上次也跟我聯繫了,說讓我給四張演 唱會的票給他。哈哈哈
To 太鉉哥:去年的時候為我的事一起操心,一直默默地等待我歸來,真的很感謝!
To:俊鎬哥:本來我們在網上的時候也經常聯繫,現在也可以在線下常見面了。哥哥也經 常跟我說沒有欺負他的人了,感覺不好玩。
To東久哥:哥哥基本上每周見一次,還特別聯繫我了,說自己一個人感覺很吃力,希望我 快點回來。我的歸來希望可以成為哥哥的新年禮物。
To Defconn哥:哥哥本來就是最愛擔心的的人,應該會很擔心,希望哥哥今年能交到女朋 友,一定要哦!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1820782478170386&id=100007159542533

小賤個句「沒有欺負他的人了,感覺不好玩」
東久真係超暖
不過見到豬個句「哥哥本來就是最愛擔心的的人」笑左
憂心豬到而家都係憂心豬
加入時間唔長

小賤真係喊咁口
佢真係好錫俊英

213真係好有愛

小賤對俊英有種好似親兄弟個者feel
加入時間唔長

小賤真係喊咁口
佢真係好錫俊英

213真係好有愛

佢地真係好有愛 東久衝埋去攬住俊英
加入時間唔長

小賤真係喊咁口
佢真係好錫俊英

213真係好有愛

講真你同熟既fd都未必keep著個個星期見一次
佢地仲要咁忙都可以一星期見一次
東久真係
加入時間唔長

小賤真係喊咁口
佢真係好錫俊英

213真係好有愛

講真你同熟既fd都未必keep著個個星期見一次
佢地仲要咁忙都可以一星期見一次
東久真係

繼開傻同俊英做濟州島CP 東久同俊英可以做新CP

等中字

東久衝埋去攬佢

btw崔勝赫又出黎搶鏡

原來卑垃都係估Gagman前輩

佢個句 我個藝名係崔俊英 好好笑
製作組諗法好好 比成員摸面估係邊個
製作組諗法好好 比成員摸面估係邊個

合唱團出黎個陣
叫佢地估邊個咪咀
然後話對歌手有利
日龍PD之後講錯6個人
佢地都慣左係6個人
俊英著ub
岩岩開始睇今集 佢地逐個起身睇defccon搓澡個場面好好笑 一齊沖涼好溫馨

東久副body
我重睇左幾次呢part
俊英一返嚟東久就撒嬌同告枕頭狀
off cam個陣傾聚餐
小賤:俊英黎我地先係全體聚餐
岩岩開始睇今集 佢地逐個起身睇defccon搓澡個場面好好笑 一齊沖涼好溫馨

東久副body
我重睇左幾次呢part

佢副body唔錯
有線條又唔太大舊
我都想練到咁
off cam個陣傾聚餐
小賤:俊英黎我地先係全體聚餐
offcam好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞