兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
個相睇女其實幾靚幾cute

我都覺
性格好似唔錯
我覺得佢會留低
開左ac了
希望大家多啲上黎講野啦

開左ac了
希望大家多啲上黎講野啦

仲以為你唔會過黎tim

點會呢
只係懶得開ac
但見到呢邊都多人討論所以即刻開
希望可以多啲人傾下兩天一夜啦

仲以為你唔會過黎tim

點會呢
只係懶得開ac
但見到呢邊都多人討論所以即刻開
希望可以多啲人傾下兩天一夜啦

推到愈黎愈多人睇
個相睇女其實幾靚幾cute

我都覺
性格好似唔錯
我覺得佢會留低

真係正 笑容好甜
我覺得卑垃真係第三季ge重點 冇左佢其實少左好多笑點 例如同開傻ge互動
我覺得卑垃真係第三季ge重點 冇左佢其實少左好多笑點 例如同開傻ge互動

佢係呢季既x factor
佢瀲發埋鐘民既存在感
佢地兩個一時合作一時對抗好好笑

進擊的巨人嗰度笑死我

好中意卑垃 真係好好笑

有時女嘉賓上去 佢會玩9女嘉賓
頭先快速又睇次金裕貞個幾集
佢真係好正

進擊的巨人嗰度笑死我

好中意卑垃 真係好好笑

有時女嘉賓上去 佢會玩9女嘉賓

女演員殺手
朴寶英 韓孝珠 金裕貞比佢玩過哂
佢真係好正

我老婆梗係正
俊英幾時先番嚟
佢真係好正

我老婆梗係正

夠鐘食藥
俊英幾時先番嚟

好掛著佢啊
小賤上i live alone
https://www.youtube.com/watch?v=adPxb3ydrzE
https://www.youtube.com/watch?v=zCcG_Anh_ig

係咪冇中字? 個節目好似好少搵到中字

常規嘅綜藝大部分都係幾日內出中字 愛奇藝買咗版權嘅KBS同JTBC通常播完一日後就有 21更加係播出當晚十一點幾十二點就有 MBC同TVN就比騰訊買咗版權 RM(都係播出當晚十一點十二點就有) 同叢林就youku啦
卑垃呢集中字係到
http://www.helloidol.com/21902.html
留名

佢瀲發埋鐘民既存在感

撕名牌佢俾人背叛2次𣊬間出局笑死
相睇東久係咁幫佢就係咁搞破壞 句擁有唔到就毀了你最好笑

btw相睇女係咪都係上開節目既人黎 個笑樣好正

本身以為小賤應該先係背叛搞離間個個
點知原來佢最傻
如果鐘民真係同呢個女仔發展都唔錯
鐘民:你係講邊到既英文?

佢瀲發埋鐘民既存在感

撕名牌佢俾人背叛2次𣊬間出局笑死
相睇東久係咁幫佢就係咁搞破壞 句擁有唔到就毀了你最好笑

btw相睇女係咪都係上開節目既人黎 個笑樣好正

個相睇女係上開節目既人,之前有人搵過條幾年前既綜藝片,佢又係做相睇女既角色,不過搵唔番.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞