兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
睇親21都要食緊飯睇
d野食好吸引

係啊屌
一定要食飽或者食緊個陣睇
唔係又話睇睇下搵野食

我成日都係臨訓睇 中撚曬伏

到時又忍唔著煮個麵一路睇一路食
睇親21都要食緊飯睇
d野食好吸引

係啊屌
一定要食飽或者食緊個陣睇
唔係又話睇睇下搵野食

不過今集嗰條水熊魚個樣真係好核突下

但係佢地話個湯好好味
見sem breakq諗住由頭睇多次213 岩岩睇完Defconn剃鬚個集 真係好好笑
見sem breakq諗住由頭睇多次213 岩岩睇完Defconn剃鬚個集 真係好好笑

我都係由頭睇,又係睇到呢集

不過今集嗰條水熊魚個樣真係好核突下

但係佢地話個湯好好味

但通常都理想與現實

20年冇剃
為左架車剃左
仲要3G一開始唔知佢剃左

20年冇剃
為左架車剃左

呢part堅好笑 犧牲好大下defconn
睇完我好想試下呢種舊式理髮店

香港都有 有冇得剃鬚我就唔清楚

20年冇剃
為左架車剃左

呢part堅好笑 犧牲好大下defconn
睇完我好想試下呢種舊式理髮店

香港都有 有冇得剃鬚我就唔清楚

有都想試下
呢啲舊式用剃刀可以剃埋啲面毛
官方confirm左俊英會係2017返黎
希望係新年之前返到黎

邊到有得睇 太好了

Jung Joon Young officially announced that he will be making a comeback this year through a handwritten letter to his fans.

In a post on his official fan café, the singer stated, “This was the first time I’ve been on a break, and I lost track of time doing all the things I had never had time to do in the past. I’m writing this to send my New Year’s greetings to all of you, as I’m sure you are probably curious [about how I’m doing] and worn out from waiting.”

Jung Joon Young added, “I think I’ll be able to make a comeback soon because I’m almost in the final stages of completing my new album. Please be patient and wait just a little more as I want my first reunion with you to be through my music. Happy New Year.”

The singer halted all activities last September when he was accused of sexual assault. He was acquittedin October after a police investigation.

Jung Joon Young also appeared in a video during the 9th anniversary special of KBS 2TV’s “2 Days & 1 Night” in December to talk about possibly returning to the show.

講緊作為歌手CB姐

快啲返嚟

BTW 今集小賤無啦啦講俊英 好暖
今集食飯個分法
今集食飯個分法

小賤係前面
者係唔洗食
關心豬一掌打落鍾民同企起欄比浪打落黎個part笑死 S3第一集追到依家
今集食飯個分法

開傻鬧Defconn 你呢隻豬
今集食飯個分法

仲有啖飯佢食都偷笑啦

碟魚點解大家都唔想食
咩來頭
今集食飯個分法

仲有啖飯佢食都偷笑啦

碟魚點解大家都唔想食
咩來頭

係大家都唔食鐘民先有得食
下集個工作福不福好似好正
最鐘意睇工作福不福
唔知今次會唔會好似上兩次咁
輸左個個要揀一個人陪佢去
最鐘意睇工作福不福

一陣又開傻+小賤+無道理PD就好笑
3日鄭俊英所屬的經紀公司C9 Ent.方面,正式發表了關於鄭俊英即將重新展開演藝活動的聲明。

睇新聞 都係話音樂活動
最鐘意睇工作福不福

一陣又開傻+小賤+無道理PD就好笑

鐵三角組合
唔暈船既唔揀
3日鄭俊英所屬的經紀公司C9 Ent.方面,正式發表了關於鄭俊英即將重新展開演藝活動的聲明。

睇新聞 都係話音樂活動

起碼係復出先
希望過一兩個月就可以返黎

睇新聞 都係話音樂活動

起碼係復出先
希望過一兩個月就可以返黎

希望過咗年就come back

好似之前twice上去做中午天使個集咁

我反而好鐘意扮有女嘉賓 之後佢地發覺中伏ge畫面

之前呃佢地其實係揀自己友個part笑到痴線

請問記唔記得邊集?我都想睇番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞