兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
仲唔請iu上

想Twice上多次

想mamamoo上

Mamamoo
等俊英番嚟個陣請世正上去啦
仲唔請iu上

想Twice上多次

想mamamoo上

想二嫂上
仲唔請iu上

想Twice上多次

想mamamoo上

Mamamoo

最好請6個 然後兩個人一組就最正
所以apink最佳選擇
我都因為俊英先睇二一架 好想佢快啲返黎
佢個角色真係好正
之前佢落車搞到我個幾集都冇心機睇
我都因為俊英先睇二一架 好想佢快啲返黎
佢個角色真係好正
之前佢落車搞到我個幾集都冇心機睇

幸福四次元
成半年有多未飲過玉筋魚
又多小聰明

想mamamoo上

Mamamoo

所以apink最佳選擇

梗係4個之後一隊男男couple先好睇架啦

好似之前twice上去做中午天使個集咁

所以apink最佳選擇

我反而好鐘意扮有女嘉賓 之後佢地發覺中伏ge畫面

所以apink最佳選擇

之前呃佢地其實係揀自己友個part笑到痴線

諗起車車車個集

秀燦同泰恩玩殘佢地 佢地上集拍個條片 講以上是傻瓜叔叔的隱藏camera講到好好笑 特別係秀燦係到萬歲同埋泰恩係到講氣死你氣死你氣死你

諗起車車車個集

秀燦同泰恩玩殘佢地 佢地上集拍個條片 講以上是傻瓜叔叔的隱藏camera講到好好笑 特別係秀燦係到萬歲同埋泰恩係到講氣死你氣死你氣死你

最正係車車車特輯
坐車個陣俊英係咁教秀燦整到小賤冇得訓
之後俊英自己訓

諗起車車車個集

最正係車車車特輯
坐車個陣俊英係咁教秀燦整到小賤冇得訓
之後俊英自己訓

之後佢仲要唔選小賤選俊英

因為俊英d計仔秀燦玩小賤玩到好開心
所以揀左俊英
今集
吊車食午餐
吊車食午餐

個part 卑垃同開傻好慘
忙內快啲翻黎做新年入水儀式
吊車食午餐

我笑到傻左
吊車食午餐

佢地好似狗仔咁聽主人命令先食得飯##fatc
終於有新一集
今年兩天一夜係咪冇月曆

好可愛啊
好掛住俊英
成日睇到d好笑既位就會諗起俊英
如果佢係到一定仲好笑 同佢會點整估小賤同金鐘民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞