兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
可以期待一下大哥遲啲做嘉賓出現

同女友一齊上 雖然兩個一齊上機率係0咁

其實點解咁避諱 講都唔俾佢地講 都公開咗戀愛啦 又咁大個人
仲要對方都係演員又唔係圈外人 堂堂正正一齊上節目幾正呢

希望下次大哥既好消息係結婚

希望下次大哥既好消息係結婚

可能係奉子成婚

如果唔好彩散左對雙方都唔係好事
留低啲資料比人loop

如果唔好彩散左對雙方都唔係好事
留低啲資料比人loop

同普通人拍拖一樣
未到好穩定都唔好係咁同人講又post相又剩
到時touch wood散左咪自己傷心
呢度有好多個鄭俊英 XD
呢度有好多個鄭俊英 XD

7號

Btw 唔好做表情撚
有d唔明,rm同無挑香港都有電視台播,但點解兩天一夜會冇
有d唔明,rm同無挑香港都有電視台播,但點解兩天一夜會冇

香港觀眾唔算多人睇213 另外嗰兩個香港觀眾多好多
在昨日(2月2日)晚間播出的JTBC綜藝節目《人生菜單—我要開動了》中,歌手金鐘民作
為來賓出演並談及各種話題。

節目中,金鐘民說道:「服完兵役回歸綜藝節目《兩天一夜》後,我進入了低谷期,因為
突然回歸節目,我找不回原來的感覺,因而受到眾多惡評。」接著補充道:「很多人留言
說『你快退出節目吧』、『退出吧,發覺不出你沒有必要留在節目中嗎?癌鐘民』等,當
時,我們高耀太出專輯,我都沒勇氣接受采訪,生怕採訪者問我問題。」

之後,金鐘民講道:「當時滿腦子都是苦惱,那個時期,我就經常去白佳和Rain經常去的
美食店吃飯,解除壓力。」
在昨日(2月2日)晚間播出的JTBC綜藝節目《人生菜單—我要開動了》中,歌手金鐘民作
為來賓出演並談及各種話題。

節目中,金鐘民說道:「服完兵役回歸綜藝節目《兩天一夜》後,我進入了低谷期,因為
突然回歸節目,我找不回原來的感覺,因而受到眾多惡評。」接著補充道:「很多人留言
說『你快退出節目吧』、『退出吧,發覺不出你沒有必要留在節目中嗎?癌鐘民』等,當
時,我們高耀太出專輯,我都沒勇氣接受采訪,生怕採訪者問我問題。」

之後,金鐘民講道:「當時滿腦子都是苦惱,那個時期,我就經常去白佳和Rain經常去的
美食店吃飯,解除壓力。」

個陣成日唔出聲又尷尷尬尬咁
俊英呢個頭咁似Defconn出道嗰陣個頭

hiphop路線
實俾哥哥們笑

但佢又襯到呢個頭

hiphop路線
實俾哥哥們笑

但佢又襯到呢個頭

襯咩

起碼好過憂心豬先
今集幾好笑 興國哥同桂仁哥都幫到手 諗番狗烹哥真係
今集幾好笑 興國哥同桂仁哥都幫到手 諗番狗烹哥真係

天生做綜藝節目既男人
俊英真係好醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞