兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
12月12日,KBS 2TV綜藝節目《兩天一夜》PD劉日龍在與媒體記者通話中表示,鄭俊英回
歸節目一事將被提上議程。

在剛剛播出的《兩天一夜》金鐘民特輯中,朴寶劍、金柱赫、羅暎錫、殷志源與鄭俊英等
紛紛錄製視頻,對金鐘民9年來為節目做出的貢獻表示感謝,令金鐘民感動不已淚灑當場
。特別是《兩天一夜》成員鄭俊英暫時退出節目後久違現身,在視頻中除了向金鐘民道賀
以及表示感謝之外,他還提到了回國後與成員們相見一事。對此,網友們開始議論紛紛,
認為鄭俊英即將復出回歸《兩天一夜》。

劉日龍PD表示:「鄭俊英在視頻中提到的回國見,應該是私下和成員們會面。當然我們也
開始準備開會討論鄭俊英回歸一事,雖然我們無法做最後的決定。」

睇得出其實制作組係想佢番而俊英都想番嚟 但最後真係睇KBS本身批唔批

我地寫封email去有冇得諗?
今集收視

差少少破20
好彩鐘民喊得有用

如果一開始個隱藏攝影機都成功埋就正
上個禮拜相親個到真係笑撚到仆街

i love you so much

擁有唔到你就毀了你

你都幾高 好似一個電影演員 叫咩呢 進擊的巨人

擁有唔到你就毀了你

全部都係小賤既主意

擁有唔到你就毀了你

全部都係小賤既主意

毀了你果度笑到痴線

擁有唔到你就毀了你

全部都係小賤既主意

毀了你果度笑到痴線undefined

送個女仔走個陣鐘民仲要自爆
連人個名都唔記得

全部都係小賤既主意

毀了你果度笑到痴線undefined

送個女仔走個陣鐘民仲要自爆
連人個名都唔記得

呢度真係唔抵幫扣分

上一下先喺亭叫人地個名 轉個頭叫錯
http://www.allkpop.com/article/2016/12/1-night-2-days-pd-reveals-that-jung-joon-young-may-be-returning-to-the-show
返黎啦

唔係同上面個篇新聞一樣咩

我睇完都覺得係

見有咪乜都貼
唔知私底下有無約條女出黎
唔知私底下有無約條女出黎

我都好想知
到底有冇出去食炸雞飲啤酒
大哥終於拍拖
大哥終於拍拖

大哥
大哥終於拍拖

大哥

大哥 粗卡粗卡
大哥終於拍拖

大哥

大哥 粗卡粗卡

太好喇

大哥
快啲結婚啦

太好喇

大哥
快啲結婚啦

韓國d大叔真係成日同到細自己10幾年既女一齊

17年真係有啲誇

大哥
快啲結婚啦

韓國d大叔真係成日同到細自己10幾年既女一齊

17年真係有啲誇

終於有大嫂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞