兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
東久真係開心到個樣
同埋明明東久係哥哥竟然向住俊英撒嬌

其實俊英似係哥哥多d

原來卑垃都係估Gagman前輩

佢個句 我個藝名係崔俊英 好好笑

點解係gagman前輩既 唔係話搖桿攝影機pd咩

你要睇返夏日修練(好似係)

原來卑垃都係估Gagman前輩

佢個句 我個藝名係崔俊英 好好笑

點解係gagman前輩既 唔係話搖桿攝影機pd咩

你要睇返夏日修練(好似係)

係吖 睇番夏日修練就知 好似2014年嘅
off cam個陣傾聚餐
小賤:俊英黎我地先係全體聚餐

太鉉嗰段都好暖
東久真係開心到個樣

其實俊英似係哥哥多d

真係估唔到佢地識左幾個月但依排個個星期都見面
畢竟佢地兩個既性格好似好唔同
兄弟情真係好正
韓孝珠幾時黎多次啊?
東久真係開心到個樣

其實俊英似係哥哥多d

真係估唔到佢地識左幾個月但依排個個星期都見面
畢竟佢地兩個既性格好似好唔同

一個鍾意浦 一個鍾意睇書 東久唔通跟俊英去浦

東久已被黑化
韓孝珠幾時黎多次啊?

想睇朴寒星多d
韓孝珠幾時黎多次啊?

想睇朴寒星多d

朴寒星都好正
加上同俊浩咁fd
要請既應該都會請到
好感動 終於回來了
真係覺得佢地關係好好 為佢地感到好開心
仲有 個post冇石沉大海 好感人
好感動 終於回來了

好有兄弟情
好感動 終於回來了

好有兄弟情

而且大哥返去做嘉賓
好期待
仲有 個post冇石沉大海 好感人

有時會沉
所以大家多啲上水
傾乜都好
好感動 終於回來了

好有兄弟情

而且大哥返去做嘉賓
好期待

瘋狂抽大哥水
好感動 終於回來了

好有兄弟情

而且大哥返去做嘉賓
好期待

最開心係私底下都一直有聯絡
卑垃又染完頭髮又做完手術
卑垃又染完頭髮又做完手術

唔好意思,想問有咩app可以緩存到213睇?
騰訊睇到2015年初就無,愛奇藝香港又播唔撚到

真小漫啦 線上睇又快 又可以down落嚟
https://sites.google.com/site/beiyong161112/xiao-man-de-han-guo-zong-yi-shi-jie/liang-tian-yi-yes3

https://sites.google.com/site/beiyong161112/xiao-man-de-han-guo-zong-yi-shi-jie/liang-tian-yi-yes3

謝謝你,我有用呢個
但想直接用手機app坐車睇

謝謝你,我有用呢個
但想直接用手機app坐車睇

可以將佢dum入個Google drive 到睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞