兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike

大哥
快啲結婚啦

韓國d大叔真係成日同到細自己10幾年既女一齊

17年真係有啲誇

諗起泫雅上去煮早餐
大哥20歲佢先岩岩出世

17年真係有啲誇

諗起泫雅上去煮早餐
大哥20歲佢先岩岩出世

其實柱赫又真係keep得幾好ge 希望佢可以成功結婚

諗起泫雅上去煮早餐
大哥20歲佢先岩岩出世

佢上拜託冰箱個期塊面有啲硬
笑到唔自然

17年真係有啲誇

諗起泫雅上去煮早餐
大哥20歲佢先岩岩出世

體檢第一

諗起泫雅上去煮早餐
大哥20歲佢先岩岩出世

佢上拜託冰箱個期塊面有啲硬
笑到唔自然

條女做戲好好架 大家都演員有共同話題 細d都應該冇問題既

最緊要係真心鐘意大哥
http://www.bilibili.com/video/av7193731/
金裕貞

好pure好true

真係好CUTE
兩天一夜都好鐘意TWICE 係咁用佢地啲歌
http://www.bilibili.com/video/av7193731/
金裕貞

好pure好true

真係好CUTE

會唔會係車太賢既關係
話時話
朴書俊個集幾時播
金裕貞

好pure好true

真係好CUTE

會唔會係車太賢既關係

太賢第一叔叔飯
話時話
朴書俊個集幾時播

應該係下集播
鐘國退出rm
希望太賢會叫到佢上兩天一夜
鐘國退出rm

老實講 起碼都要一兩年後鐘國先會上21啦 如果比啲fans見到佢rm下車 咁快去第二個台嘅同段節目做嘉賓實比人屌死
鐘民吶
成日追真係好正, d女又正
鐘國退出rm

老實講 起碼都要一兩年後鐘國先會上21啦 如果比啲fans見到佢rm下車 咁快去第二個台嘅同段節目做嘉賓實比人屌死

都係
但係好想佢地上
實好好笑
正如我都好想小賤鐘民上rm
鐘國退出rm

好撚sad 鍾國智孝都走

雖然咁講唔係幾好
但我個人覺得係gary開左個頭先會咁
因為佢地自己7個都覺得大家係一定唔會走
而gary打破左個道牆
其他人就諗 既然都有第一個人走
之後走都冇所謂
成日追真係好正, d女又正

雖然有時有女idol同演員係幾正
但我最鐘意係冇嘉賓

雖然咁講唔係幾好
而gary打破左個道牆
之後走都冇所謂

其實都好多人係咁諗 佢好好地完咗反而冇問題 但而家佢係加人開第2季

換人就直接執左佢好過
本來rm就唔係一季一季咁玩
唔係原班人馬既叫咩rm

雖然咁講唔係幾好
而gary打破左個道牆
之後走都冇所謂

其實都好多人係咁諗 佢好好地完咗反而冇問題 但而家佢係加人開第2季

換人就直接執左佢好過
本來rm就唔係一季一季咁玩
唔係原班人馬既叫咩rm

RM對fans嚟講 其實就一定係7012 冇咗是但一個根本就已經唔係個回事 依家話整s2 根本就係到消費緊rm呢個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞