兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
真係由頭笑到尾

小賤坐低都浸濕 笑到我

Defcoon
真係由頭笑到尾

小賤坐低都浸濕 笑到我

Defcoon

佢入水個姿勢真係
終於睇完今集
朴書俊有冇機遲下做固定
跳馬個game真係幾癲 制作組屈機

我都岩岩睇完
佢根本係大哥接班人
佢應該係小賤之後第一個全部game輸哂既人
第三季第一個旅行小賤係輸哂全部game
終於睇完今集
朴書俊有冇機遲下做固定
跳馬個game真係幾癲 制作組屈機

我都岩岩睇完
佢根本係大哥接班人

太賢即刻打俾佢老闆笑死

如果真係邀到佢
然後俊英回歸再叫埋大哥返黎真係不得了

我都岩岩睇完
佢根本係大哥接班人

太賢即刻打俾佢老闆笑死

如果真係邀到佢

8個易分隊
12月28日,歌手金鍾旼接受某媒體採訪,公開了不久前在在「2016 KBS演藝大賞」獲得大
獎的心情,並提及了《兩天一夜》的成員鄭俊英。

金鍾旼在榮獲大獎後,在發表獲獎感言時不忘提及羅暎錫PD、劉浩鎮PD、姜虎東等曾一同
在《兩天一夜》合作過的人,向他們表示了感謝。在採訪中,金鍾旼回想起當時領獎時的
情景,稱:「獲獎當時有很多話想說,但沒說完。其實有很多話都是我平常就很想說的,
但實在不好意思直接說出來。金俊浩、Defconn、車太鉉等都比我大,有時候我為了表現
得有趣一些會做得有點過,但他們都會接受我的那些玩笑,真的很感謝他們。我很想對弟
弟們更好一些,(但卻照顧得不夠好)感到很抱歉。本應幫助弟弟們讓他們的玩笑體現得
更有趣一些,但我做得不夠好。」

此前,在《兩天一夜》「金鍾旼特輯」中,鄭俊英曾透過VCR亮相,稱希望盡快與成員們
相見。對此,金鍾旼表示:「成員們之間並不會討論俊英回歸的話題。儘管大家都很迫切
地希望他能回歸,但我們覺得這部分更應該由觀眾朋友們來想。我們會一直支持俊英的。

太賢即刻打俾佢老闆笑死

如果真係邀到佢

8個易分隊

會唔會太多人

其實6個人係岩岩好
又唔會太多人 分隊又分得均
一直都冇追嚟睇,淨係揀鍾意嘅嘉賓集數
而家決定第三季由頭開始睇起

太賢即刻打俾佢老闆笑死

如果真係邀到佢

8個易分隊

會唔會太多人

其實6個人係岩岩好
又唔會太多人 分隊又分得均

係 太多人其實鏡頭未必分得平均
12月28日,歌手金鍾旼接受某媒體採訪,公開了不久前在在「2016 KBS演藝大賞」獲得大
獎的心情,並提及了《兩天一夜》的成員鄭俊英。

金鍾旼在榮獲大獎後,在發表獲獎感言時不忘提及羅暎錫PD、劉浩鎮PD、姜虎東等曾一同
在《兩天一夜》合作過的人,向他們表示了感謝。在採訪中,金鍾旼回想起當時領獎時的
情景,稱:「獲獎當時有很多話想說,但沒說完。其實有很多話都是我平常就很想說的,
但實在不好意思直接說出來。金俊浩、Defconn、車太鉉等都比我大,有時候我為了表現
得有趣一些會做得有點過,但他們都會接受我的那些玩笑,真的很感謝他們。我很想對弟
弟們更好一些,(但卻照顧得不夠好)感到很抱歉。本應幫助弟弟們讓他們的玩笑體現得
更有趣一些,但我做得不夠好。」

此前,在《兩天一夜》「金鍾旼特輯」中,鄭俊英曾透過VCR亮相,稱希望盡快與成員們
相見。對此,金鍾旼表示:「成員們之間並不會討論俊英回歸的話題。儘管大家都很迫切
地希望他能回歸,但我們覺得這部分更應該由觀眾朋友們來想。我們會一直支持俊英的。

俊英快啲番嚟啦

我敢講你肯定睇到唔想停
我一開始睇第三季都係咁

我敢講你肯定睇到唔想停
我一開始睇第三季都係咁

睇完第一集
狗烹哥好慘
排隊投票果度一票都冇

我敢講你肯定睇到唔想停
我一開始睇第三季都係咁

冇錯 第三季真係有種集集追ge魔力

我敢講你肯定睇到唔想停
我一開始睇第三季都係咁

睇完第一集
狗烹哥好慘
排隊投票果度一票都冇

所以話朴敘俊有狗烹哥嘅影子

我敢講你肯定睇到唔想停
我一開始睇第三季都係咁

仲記得個陣真係連續兩個禮拜剩係睇213 追番晒東久入去之前嗰啲

我敢講你肯定睇到唔想停
我一開始睇第三季都係咁

睇完第一集
狗烹哥好慘
排隊投票果度一票都冇

小賤仲慘
佢都係乜都輸哂但係風頭比大哥搶哂

我敢講你肯定睇到唔想停
我一開始睇第三季都係咁

仲記得個陣真係連續兩個禮拜剩係睇213 追番晒東久入去之前嗰啲

我個陣追30幾集所以都還可以
但係夜晚睇要忍笑真係勁辛苦

我敢講你肯定睇到唔想停
我一開始睇第三季都係咁

睇完第一集
狗烹哥好慘
排隊投票果度一票都冇

求link,自從小漫個網冇左就搵唔返舊果堆

我敢講你肯定睇到唔想停
我一開始睇第三季都係咁

睇完第一集
狗烹哥好慘
排隊投票果度一票都冇

其實小漫個網收皮之後 佢已經即刻開番個新網叫真小漫
https://sites.google.com/site/beiyong161112/home

我敢講你肯定睇到唔想停
我一開始睇第三季都係咁

睇完第一集
狗烹哥好慘
排隊投票果度一票都冇

其實小漫個網收皮之後 佢已經即刻開番個新網叫真小漫
https://sites.google.com/site/beiyong161112/home

得閒就會上去睇幾集
之前睇返紅藍分隊下班個集
小賤bunjee jump真係好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞