兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike

真小漫啦 線上睇又快 又可以down落嚟
https://sites.google.com/site/beiyong161112/xiao-man-de-han-guo-zong-yi-shi-jie/liang-tian-yi-yes3

謝謝你,我有用呢個
但想直接用手機app坐車睇

可以將佢dum入個Google drive 到睇

我試過啦,都要上網睇,無得禁offline

定係我蠢

可以將佢dum入個Google drive 到睇

我試過啦,都要上網睇,無得禁offline

定係我蠢

千尋 我用開呢個睇

我都係搵唔到

我都係搵唔到

我都係咁 屌 原來2天1夜又有中國版

我搵到啦
勁低能,我人在大陸,用大陸網就搵唔到連running man都無,一翻牆用返香港搵就搵到出黎

我都係咁 屌 原來2天1夜又有中國版

之前好似有kangta 做成員
又有安宰賢做嘉賓
不過依家好似冇新一季 可能冇咁hit

我都係搵唔到

我之前都搵唔到 唔知係咪個兩字唔同寫法 之後我打"一夜"就搵到 不過依家好似冇左依個問題
有中字未?聽睇埋訓
有中字未?聽睇埋訓

https://openload.co/f/tk599uRzwlU/
今集好正
最尾勁溫暖
完全冇陌生既感覺
今集好正
最尾勁溫暖
完全冇陌生既感覺

個感覺真係超超正!!
成家人都係晒度 好似大家都一直冇離開過
Defconn同大哥講個句 明年讓我們抱抱侄子吧
6人就是爽

講完崔佛岩之後真係見到佢
太鉉個sexy back 好正 完全冇諗過

今集睇到差啲笑死,車太鉉個sexy back
新人睇兩天一夜加入 之前一直睇開無限挑戰但已經冇咁好睇 睇完上面介紹既禁煙特輯好好笑 唔好介意我入黎做申手黨 想問重有冇多啲好笑集數
新人睇兩天一夜加入 之前一直睇開無限挑戰但已經冇咁好睇 睇完上面介紹既禁煙特輯好好笑 唔好介意我入黎做申手黨 想問重有冇多啲好笑集數

213基本上集集都好笑

我都係新入坑,覺得都係由213第一集開始追返會好啲。
因為有時啲GAG位係同前面集數有關係。

今集睇到差啲笑死,車太鉉個sexy back

大哥真係黑手代表,揀錢同任務都最差,空千
原來defconn大過鐘民

冇錯
但我記得我聽過鐘民就咁嗌defconn 唔加個哥 我之前都好混亂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞