兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
睇埋上面啲新聞 真係覺得213制作組好有心 好有愛

係 又會諗成員感受又會顧觀眾 真係睇到佢地既用心

係 又會諗成員感受又會顧觀眾 真係睇到佢地既用心

成員都好有愛
其實俊英個part應該加個環節例如佢行到某段路程就整個幅不幅game,贏左就俾俊英諗一句野俾劉PD講去引導佢地講俊英個名!始終30次真係太難,而又令俊英行山呢part唔會咁無謂
其實俊英個part應該加個環節例如佢行到某段路程就整個幅不幅game,贏左就俾俊英諗一句野俾劉PD講去引導佢地講俊英個名!始終30次真係太難,而又令俊英行山呢part唔會咁無謂

好似啲新聞咁講其實行山係比俊英自己適應翻節目同沉澱下 再一次反省下自己嘅時間 我反而係覺得制作組可以整啲環節比其餘五個成員 成功挑戰可以減個次數

好似啲新聞咁講其實行山係比俊英自己適應翻節目同沉澱下 再一次反省下自己嘅時間 我反而係覺得制作組可以整啲環節比其餘五個成員 成功挑戰可以減個次數

今集係未叫咗6次?得1/5
我諗之後製作組應該有稍微調整過
如果唔係想像唔到有咩可能夜晚就叫晒30次

第三季咁成功
除左揀岩人黎做之外
製作組都做得好好

之前咁多集加埋都唔夠30次啦
妖物忙內

破20%收視實在太好 比到信心俊英同製作組證明依家回歸係成功
妖物忙內

破20%收視實在太好 比到信心俊英同製作組證明依家回歸係成功

希望遲下請下大哥上去
妖物忙內

希望遲下請下大哥上去

睇呢集個陣有諗過如果今朝有埋大哥就好
妖物忙內

希望遲下請下大哥上去

睇呢集個陣有諗過如果今有埋大哥就好
妖物忙內

希望遲下請下大哥上去

PD問俊英休息個陣有冇見過其他成員
佢話有出黎同大家聚
大哥都有去
兄弟情啊
妖物忙內

希望遲下請下大哥上去

佢話有出黎同大家聚
大哥都有去
兄弟情啊

好有愛

佢話有出黎同大家聚
大哥都有去
兄弟情啊

好有愛

我睇到呢到都
好想快啲到星期日

之前咁多集加埋都唔夠30次啦

話唔定都有既 罼竟製作組實cut左好多
真係好想快啲到下集啊
仲以為周pd 出黎,又有笑野睇
仲以為周pd 出黎,又有笑野睇

一睇到個奴隸肥肥地就知係個四眼肥佬
好想快啲到星期日

好想快啲睇俊夜
好想快啲到星期日

好想快啲睇俊英
係咪真係要嗌夠先可以一齊拍 咁下集俊英係咪再爬第2座山
今集最後個溫泉戰好撚正 對著defccon真係會好驚

對住Defconn玩呢啲 根本唔夠佢嚟 單方面虐殺咁制
係咪真係要嗌夠先可以一齊拍 咁下集俊英係咪再爬第2座山
今集最後個溫泉戰好撚正 對著defccon真係會好驚

對住Defconn玩呢啲 根本唔夠佢嚟 單方面虐殺咁制

如果開傻係抽中同卑垃玩就好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞