兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
琴晚睇多次狗烹哥最後一集 喊晒
裕貞BB入左醫院啊
裕貞BB入左醫院啊

食濟咗

唔知
淨係知佢入左急症

食濟咗

唔知
淨係知佢入左急症

原來係感冒

食濟左

食濟咗

唔知
淨係知佢入左急症

原來係感冒

食濟左

裕貞表示:我係食唔飽肚痛所以先入醫院

原來係感冒

食濟左

裕貞表示:我係食唔飽肚痛所以先入醫院

裕貞表示:我未真正食飽過

裕貞表示:有野落過我個肚咩
東久攞左kbs演藝大賞新人賞

實至明歸
但其實呢套好似唔係佢第一套擔正既綜藝 咁都攞得新人賞架咩

kbs嚟計好似係第一套 係第二個post見到好似得佢一個候補 不過係抵攞嘅 差唔多融入晒21

實至明歸

kbs嚟計好似係第一套 係第二個post見到好似得佢一個候補 不過係抵攞嘅 差唔多融入晒21

男新人得佢

實至明歸

男新人得佢

好感動 平安夜都見到巴絲入21post

實至明歸

唔錯
東久而家愈做愈好
講野愈黎愈有笑點

實至明歸

男新人得佢

好感動 平安夜都見到巴絲入21post

大家都係真毒
不如下年我地自己搞返個兩天一夜過聖誕

實至明歸

唔錯
東久而家愈做愈好
講野愈黎愈有笑點

9upper
開傻大賞
開傻大賞

粗卡粗卡開傻
大賞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞