兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
Don't worry be happy

其實係咩歌

其實係咩歌

我覺得似佢地鳩唱

https://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU

其實係咩歌

我覺得似佢地鳩唱

https://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU

睇返開頭個三十幾集
數過俊英好似得一次食唔到飯

真心唔識

笑死我 小賤唱到好賤格
其實大家明唔明尼古丁pass係咩?

其實我到而家都未明係咩

我睇到呢度喇 其實唔係pass係path psychopath個path 簡單d啫係話佢有病

係間屋到開聽證會個part真係好好笑 3G三個係到互隊大家 跟住出到去玩Game 開傻vs卑垃 係到揸下體
講起經典 佢地揸車逃走 同制作組講數個集又係一集經典嘢啦 小龍蝦淆晒底
頭先睇「首爾時間旅行」篇
播番佢咃阿爸後生時嘅相
點解連自己都會睇到眼濕濕

其實我到而家都未明係咩

我睇到呢度喇 其實唔係pass係path psychopath個path 簡單d啫係話佢有病

係啊
尼古丁PATH者係話大哥食煙食到有精神病
講起經典 佢地揸車逃走 同制作組講數個集又係一集經典嘢啦 小龍蝦淆晒底

準備睇呢集啦
頭先睇「首爾時間旅行」篇
播番佢咃阿爸後生時嘅相
點解連自己都會睇到眼濕濕

第三季正在好有人情味
雖然有時對佢地幾衰

其實我到而家都未明係咩

係間屋到開聽證會個part真係好好笑 3G三個係到互隊大家 跟住出到去玩Game 開傻vs卑垃 係到揸下體

個聽證會愈審愈多犯
但最後原來都係3G

準備睇呢集啦

其實好假,應該劇本嚟

準備睇呢集啦

其實好假,應該劇本嚟

完全唔覺假 話213有劇本呢樣嘢真係得啖笑 會唔會係有劇本專登整場咁嘅嘢 搞到十幾架車專登停埋一邊幾個鐘 拍攝個日咁熱 架車又冇冷氣 制作組又咁harsh 係呢班成員身上發生揸車逃走呢個諗法我覺得好正常

準備睇呢集啦

其實好假,應該劇本嚟

完全唔覺假 話213有劇本呢樣嘢真係得啖笑 會唔會係有劇本專登整場咁嘅嘢 搞到十幾架車專登停埋一邊幾個鐘 拍攝個日咁熱 架車又冇冷氣 制作組又咁harsh 係呢班成員身上發生揸車逃走呢個諗法我覺得好正常

就算係有劇本又點
好笑咪得
又要睇又要嫌有劇本

個聽證會愈審愈多犯
但最後原來都係3G

最好笑係大哥個反差 明明前面好理直氣壯叫人俾證據 睇個時我仲以為佢嬲緊 點知最後

一野指返鐘民出黎

個聽證會愈審愈多犯
但最後原來都係3G

最好笑係大哥個反差 明明前面好理直氣壯叫人俾證據 睇個時我仲以為佢嬲緊 點知最後

一野指返鐘民出黎

指卑垃搜到佢有煙 跟住大哥又話呢支唔係我個支嚟
傳PSG有意買亞伊
傳PSG有意買亞伊

入錯post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞