兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
點解有兩天一夜但竟然無超人回來了討論區

因為兩天一夜好睇

因為兩天一夜好睇

其實超人回來了冇咩任何值得討論嘅地方

因為兩天一夜好睇

我連係咩節目都唔知

因為兩天一夜好睇

我連係咩節目都唔知

以前3胞胎時都有睇下 而家真係冇意慾追

因為兩天一夜好睇

我連係咩節目都唔知

成日覺得呢啲節目係排啲細路上台賺錢
俊英up左ig 係兩天一夜拎獎
睇到心酸

因為兩天一夜好睇

我連係咩節目都唔知

成日覺得呢啲節目係排啲細路上台賺錢

細路又唔識表達同講到好多野
唔明有乜好睇
睇啲大叔仲好啦

因為兩天一夜好睇

我連係咩節目都唔知

成日覺得呢啲節目係啲細路上台賺錢
期待新一集中字

完全係 其實如果個細路唔禮貌少少 隨時比班韓狗鬧 到時唔知點收科

完全係 其實如果個細路唔禮貌少少 隨時比班韓狗鬧 到時唔知點收科

咁細個就成日出現螢光幕前面 一舉一動都會比人評論 咁樣係咪真係對細路好呢 對呢樣嘢真係有極大嘅保留
https://www.youtube.com/watch?v=f4V6njo-i_0
咁凍係水上面訓覺真係痴線
岩岩睇完中字 今集好好笑 敘俊好慘
呢排太忙 淨係睇咗吊車嗰集
笑死

噚日大賞返工冇時睇開傻同東久拎獎
東久實到名歸
入咗嚟半年已經適應哂

大哥岀pool喇 恭喜哂
俊英快啲返嚟啦

如果大哥都有去頒獎典禮就好了

東久後期少左好多鏡頭 講傻又唔夠開傻個形象咁鮮明
行小鮮肉路線又唔岩佢 感覺佢仲未係21搵到自己既定位
真係好想係2017快d見到俊英歸隊 同埋多d見到車太賢3個仔女上鏡
秀燦真係肥左好多:
呢排太忙 淨係睇咗吊車嗰集
笑死

噚日大賞返工冇時睇開傻同東久拎獎
東久實到名歸
入咗嚟半年已經適應哂

大哥岀pool喇 恭喜哂
俊英快啲返嚟啦

如果大哥都有去頒獎典禮就好了

東久後期少左好多鏡頭 講傻又唔夠開傻個形象咁鮮明
行小鮮肉路線又唔岩佢 感覺佢仲未係21搵到自己既定位
真係好想係2017快d見到俊英歸隊 同埋多d見到車太賢3個仔女上鏡
秀燦真係肥左好多:

東久個定位係9upper
同埋肢體殘障

希望1月就會回歸啦
冇左俊英 玩運氣既game變得冇咁好睇
依兩集二一真係出奇地好睇
最多得敘俊!
好耐冇試過笑到肚痛~~~~~
最多得敘俊!

鐘民特輯都好好笑
最多得敘俊!

鐘民特輯都好好笑

呢兩集真係出奇地好笑
睇緊大賞中字 東久幫開傻拉票大賞個段又係
木筏果度好好笑
真係由頭笑到尾
真係由頭笑到尾

小賤坐低都浸濕 笑到我
http://www.koreastardaily.com/tc/news/88868
太賢既號召力真係唔講得笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞