兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
俊英呀 終於番黎好掛住你

因為俊英先開始睇213 終於返黎
睇到新聞勁開心!!俊英啊!
成日覺得東久先係最細
俊英叫佢做哥好似怪怪地
好想快啲下個禮拜
入水魔咒!?
鄭俊英回歸《兩天一夜》 昨晚進組參與錄影

1月7日,KBS電視台對外表示,歌手鄭俊英已於(1月6日)回歸綜藝節目《兩天一夜》。

KBS方面表示:「2017年1月起,鄭俊英將正式回歸《兩天一夜》,此前臨時採用的五人體制也將變更為六人體制。鄭俊英被證實無嫌疑之後,網上就『鄭俊英復出』展開了熱議,《兩天一夜》的成員及製作組也就此正式展開了討論。最終得出的結論為鄭俊英確定於本月正式回歸節目組。鄭俊英已於昨晚參與了首次錄影,節目將於本月15日播出。對於這期間觀眾們給予我們的擔心與喜愛,製作組及各位成員要向大家表示歉意。為了讓《兩天一夜》成為一檔為觀眾們呈現出歡笑的綜藝節目,我們日後定將比現在更加努力。」

此外,鄭俊英復出後參與的首集《兩天一夜》將於1月15日播出。 (責編:全英實)<全星網>

http://m.allthatstar.com/tw/view.php?action=5205&postID=303350

一早見到呢單新聞 俊英Welcome Back

我都係係fb 見到新聞即刻上黎
太好喇!!!
比我想像預期快!! 仲要有新聞既時候已經拍左

好感動啊
可以趕得切係新年之前返黎

又食女
似係會用特別環節介紹翻俊英歸隊 見新聞寫俊英夜晚先同佢地合流

真係咁嘅話 驚自己一路睇一路喊

就咁出場太普通
咁樣好似特別啲
小賤一定好開心
入水魔咒!?

次次新年第一個入水都係俊英
入水魔咒!?

留名等睇字幕串佢,鐘民攞部手機出嚟玩佢
入水魔咒!?

留名等睇字幕串佢,鐘民攞部手機出嚟玩佢

出事後既互串真係好正 但亂講隨時俾人話唔尊重或者冇悔意之類 其實好危險

我諗佢地都唔會既
始終都搞到要暫時下車既事
應該唔會拎黎講笑
仲有冇人記得源八?
幾時先會再出場呢
仲有冇人記得源八?
幾時先會再出場呢

源八又係經典 估唔到制作組係買咗架車
仲記得俊英第一集就扮pd呃佢地要調位
仲有冇人記得源八?
幾時先會再出場呢

好有印象 個下就知呢條友唔講得笑 係綜藝既材料

而且源八係3G既發源地
今集黃金漁場申智上左去
話佢冇行程個陣可能有兩日冇update 相上sns
鐘民就叫經理人打比申智睇佢有冇發生咩事
好關心身邊既人
今集黃金漁場申智上左去
好關心身邊既人

鐘民當申智係自己個妹咁鍚
今集黃金漁場申智上左去
好關心身邊既人

佢2個真係好襯
btw點解唔自己打 唔會打個電話都冇時間掛

唔知點解唔覺得佢地似情侶
真係似兄妹
同埋申智都幾慘
鐘民次次任務都係煩著佢
今集黃金漁場申智上左去
好關心身邊既人

佢2個真係好襯
btw點解唔自己打 唔會打個電話都冇時間掛

唔知點解唔覺得佢地似情侶
真係似兄妹
同埋申智都幾慘
鐘民次次任務都係煩著佢

1-3都出演過
仲有冇人記得源八?
幾時先會再出場呢

好有印象 個下就知呢條友唔講得笑 係綜藝既材料

而且源八係3G既發源地

多產爸爸個段好型 搞掂佢地
今集無挑有鐘民

係咪得我一個覺得佢帶羊咩帽好可愛

新人入坑追劇中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞