兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
吊車食午餐

個part 卑垃同開傻好慘

佢地好似狗仔咁聽主人命令先食得飯undefined

反而冇得揀果隊食得最正常
好掛住俊英
成日睇到d好笑既位就會諗起俊英
如果佢係到一定仲好笑 同佢會點整估小賤同金鐘民

之前買野食落辣椒素
吊車食午餐

個part 卑垃同開傻好慘

係吊車食野咁都諗到 兩天一夜真係好有創意
不過如果係好似RM咁坐吊臂車食佢地應該嚇到HIHI
食螺肉我大笑左出聲

食螺肉我大笑左出聲

我心諗:男人滋補食品仲唔係鰻魚呀,蠔呀嗰啲
點知

食螺肉我大笑左出聲

點知

係我一定唔揀補品
我睇個陣揀亞洲風味

食螺肉我大笑左出聲

點知

係我一定唔揀補品
我睇個陣揀亞洲風味

呢排卑垃簡親好野食都出事 早排有集簡咗個三層飯盒 但個任務上堂偷食飯 今集又of

食螺肉我大笑左出聲

點知

係我一定唔揀補品
我睇個陣揀亞洲風味

呢排卑垃簡親好野食都出事 早排有集簡咗個三層飯盒 但個任務上堂偷食飯 今集又係咁

食螺肉我大笑左出聲

點知

係我一定唔揀補品
我睇個陣揀亞洲風味

呢排卑垃簡親好野食都出事 早排有集簡咗個三層飯盒 但個任務上堂偷食飯 今集又of

個集笑到hihi
佢好少會有飯食
但係食親都出事

係我一定唔揀補品
我睇個陣揀亞洲風味

個集笑到hihi
佢好少會有飯食
但係食親都出事

記得佢個集係咁俾人罰

嗰個扮老師嘅好似係gagaman後輩嚟 邊到有機會整鳩前輩 梗係把握機會
20日,KBS放送局表示:

「鄭俊英今年將不會回歸《兩天一夜》,也不會參與其餘部分的拍攝。」

鄭俊英9月由於被前女友起訴而飽受議論,暫時從《兩天一夜》下車。
隨後他在11月播出的節目中以視頻電話的形式出場,回歸有望。
製作組也表示:「我們會和成員們共同商議鄭俊英的回歸。」

今年....

「鄭俊英今年將不會回歸《兩天一夜》,也不會參與其餘部分的拍攝。」

鄭俊英9月由於被前女友起訴而飽受議論,暫時從《兩天一夜》下車。

今年....

今年
乜鄭俊英真係咁重要咩
(佢下車先開始睇

有俊英嘅話係會好睇好多 好多時諗出嚟嘅計仔,佢嘅運氣程度,佢嘅無知,佢點樣對班大嘅都好好笑
乜鄭俊英真係咁重要咩
(佢下車先開始睇

有俊英嘅話係會好睇好多 好多時諗出嚟嘅計仔,佢嘅運氣程度,佢嘅無知,佢點樣對班大嘅,佢嘅笑聲同佢嘅無理頭都好好笑

有時間可以由第三季第一集由頭開始睇 好多集都係經典

呢班guest幾好笑 竟然個個肯除衫
保養食好慘
主廚個個仲要係咁播埋曬d好優雅既音樂 仲以為佢地最終會食唔到主菜 一人攞住一隻鉗落車笑死

好正 個廚師整咁耐 佢地一啖就清左

今年....

今年

今年 咁係咪下年番黎先

保養食好慘
主廚個個仲要係咁播埋曬d好優雅既音樂 仲以為佢地最終會食唔到主菜 一人攞住一隻鉗落車笑死

個廚師係到慢慢整個擺盤

保養食好慘

個廚師係到慢慢整個擺盤

餓死佢地 食得少少

保養食好慘

個廚師係到慢慢整個擺盤

餓死佢地 食得少少

啲醬一點一點咁擠出黎
乜鄭俊英真係咁重要咩
(佢下車先開始睇

有俊英嘅話係會好睇好多 好多時諗出嚟嘅計仔,佢嘅運氣程度,佢嘅無知,佢點樣對班大嘅,佢嘅笑聲同佢嘅無理頭都好好笑

有時間可以由第三季第一集由頭開始睇 好多集都係經典

好多笑位都係直接或間接同俊英有關係
好多計仔都係俊英諗出黎
而且佢係少年家長
冇左佢真係會少好多野睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞