兩天一夜第三季討論

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
係咪真係要嗌夠先可以一齊拍 咁下集俊英係咪再爬第2座山
今集最後個溫泉戰好撚正 對著defccon真係會好驚

對住Defconn玩呢啲 根本唔夠佢嚟 單方面虐殺咁制

如果開傻係抽中同卑垃玩就好睇

插下體 扯頭髮 咬人 除衫乜都會齊

呢個matchup永遠都係最多笑料睇
比我搵到澀琪個instagram
https://www.instagram.com/seulki_1002/
https://www.instagram.com/seulki_1002/

靚過之前做21個陣
睇黎20140223個集 午餐個度笑到我抽根

大哥偷碗
同埋呢集個魷魚係我暫時睇咁多集213當中覺得最正

靚過之前做21個陣

靚左好多

會唔會太正

會唔會太正

呢張真係幾似Suzy

大哥偷碗

原來係偷碗個集 好好笑 Defconn自己唔攞走隻碗

會唔會太正

呢張真係幾似Suzy

澀琪

大哥偷碗

最後自己偷返即刻用
小賤想直接拎但係豬即刻拎返實

會唔會太正

呢張真係幾似Suzy

澀琪

我鍾意佢以前多d 好鄰家妹妹

兩種唔同feel
之前就pure true
而家就成熟女人味

澀琪

兩種唔同feel
而家就成熟女人味

嗚呀,仲順手可以follow埋鐘民造型師,多謝巴打

大哥偷碗

我係俾佢地執野食引笑 小賤有下一跌即刻接到 爆笑咗

呢集睇完,啱啱睇緊戒煙上半集,笑到肚痛

澀琪

兩種唔同feel
而家就成熟女人味

屎cody??

澀琪

兩種唔同feel
而家就成熟女人味

屎cody??

有屎味

大哥偷碗

我係俾佢地執野食引笑 小賤有下一跌即刻接到 爆笑咗

呢集睇完,啱啱睇緊戒煙上半集,笑到肚痛

禁煙特輯真係有排你笑
留名
見到俊英返黎真係好開心

會唔會太正

呢張真係幾似Suzy

澀琪

兩種唔同feel
而家就成熟女人味

佢而家做緊咩

會唔會太正

呢張真係幾似Suzy

澀琪

兩種唔同feel
而家就成熟女人味

佢而家做緊咩

應該讀完書番嚟 做緊作家 之前好似係姐姐們的slam dunk個到做作家

兩種唔同feel
而家就成熟女人味

佢而家做緊咩

應該讀完書番嚟 做緊作家 之前好似係姐姐們的slam dunk個到做作家

有幾何有咁靚既作家

以前已經覺得佢靚 但話佢似Suzy都真係唔覺 不過依家真係靚咗好多同埋好似suzy 特別係上面貼嗰張相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞