[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
<- 豬隊友
你會唔會係你親人歷堂食蛋糕呀?點解仲唔覺得自己有問題
而家係抗爭呀 唔係比你班mk係到開party嫁
仲要係太子?前幾日先15歲女仔 都好意思慶生?
咁大個人仲咁無腦?
原來我全部回覆都係你覆,好啦不推文啦
呢個唔係佢
係佢開嘅post 只能講條on9識話人唔識話自己
不推文拉post
集中行動post
蘋果頭條 行動post:18區今日再開花
https://lih.kg/1650304
希望之後唔會再見到呢d畫面
但已經有好多火遮眼嘅巴打用唔同途徑舉報你地

講真 要玩就死返去屋企慢慢玩 咪阻住曬

不推文請勿助長班仆街博出位
上面幅圖係幫乜撚野寶劍慶生
屌你老母抗爭定打卡呀
仆街啦
你俾黑警打撚死咗我係你靈堂出面開香檳
點睇?夠唔夠開心?
嗱,我都同意佢地嘅行為係錯,係on9 ,係要屌

但係我地都不妨轉轉角度諗,我地嘅主線任務係乜?支線任務?敵人嘅棋又想點行?

假如我地嘅「言、行」係幫我地達成目的嘅「工具」,我地要點樣做,先可以完成任務,或者至少係阻止敵人達成目標?

佢錯,我地以上咁多手足已經屌左,我方嘅立場已經清楚表達,佢地都道左歉

如果從功利角度去諗,我地再屌落去,甚至篤灰,客觀效果係點?

我明好多手足會嬲,我都即刻諗返起 14 年旺角班撚樣,而且今年我地損失嘅手足更多,更有甚者係好多人生死未卜,甚至無命,我自己每日睇新聞都好心痛,

但係,就正因為咁,我地更加要避免被情緒控制,更加要保持警覺與思考

我地嘅任務係咩?我地做嘅嘢,客觀效果係點?有咩作用?

因為我地要贏!我地要贏呀!
ok sorry
<- 多謝豬隊友
冇第二次機會架啦 冇下次
我冇興趣篤, 重點淨係想大家唔好推,
將專注力擺落行動度

大家都想贏, 多謝配合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞