[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
等呢班傻閪食狗精 生吞就差唔多
on99
屌還屌
拉post屌啊喂
條仔都唔係咩好野
有錢去巴黎買名牌
無錢睇醫生 要人眾籌
根本成班人都係借香港人過橋
一係想上位一係想搵著數

呢D平衡時空撚根本認為五大訴求同佢地無關係
佢地只係為左落去影相搏上報
屌越睇越嬲但推post先
鬧還鬧
拉post鬧唔該
無人想知你件豬西生日呀,慶生就哩埋係屋企慶飽佢啦dllm,事後黎個淫賤大part都冇人有興趣知
以為咁可以博出位?
唉....
記得不推文
不嬲都話有班on9係會用「大愛」黎包裝自己既on9,然後話自己係「左膠」

左膠們,你唔撚想支持社運,其實你真係可以置身事外,唔好參與,但都唔好消費社運,因為社運真係用其他人既血汗換返黎
社會上無人會怪人唔參加社運,參與社運既人只係會怪自己,覺得自己做唔好倡導、宣傳工作而令其他人唔參與/唔認識社會議題

最後,希望自認係左膠既人,諗下自己既on9,犧牲左幾多人既血汗,先好行出黎。左膠們,祝你早日開竅,就算唔能夠突破自己,都唔撚好再出黎害鳩人
正撚樣
女神?好心佢比啲自知之明啦你話正常普通樣就話姐,豬到咁
唔好再快樂抗爭喇
手足比人打 比人拉
唔係開心事黎

香港後生仔天生慣養
希望大家識明辨是非之餘
要識處事分輕重
抗爭唔係玩咖
唱肥媽已經唔係咁好
仲要慶祝生日

日日都有人生日咖啦
唔好睇到某人生日咁重要好嘛
其實都係同平時冇分別咖咋

但係被捕手足好可能咁就一世咖喇
仲有班死於非命嘅呢?

長大喇,成熟喇要
師兄我唔認同你最後果句
點解你會覺得佢地哩排冇咩料同埋想收手?
咩叫收手?
如果佢地真係想收手佢地唔係應該要畀哩啲野發生,等個革命畀班咁嘅左膠傳染到個個都係唔適當時做唔適當嘅野?

成班人都一擔擔
好撚嘔心
一個博上位
一個搵著數
衰撚到乞丐
哎,都費撚事擺太多注意落班閪屌度,的條斷正臭四八婆一個出嚟祭咗個旗先,佢地圍內狗咬狗互屌係佢地嘅事,一陣分分鐘圍內你怨我我怨你,話搞到依家俾連登d人屌

今日生日條臭閪係9月有份幫呢個mk乸型係旺角慶生
雖然唔知你係咪真係個班人

如果係嘅話你哋唔洗同我地道歉,你地自己諗下對唔對得住太子班手足,內唔內疚。唔好為咗人氣而埋沒自己良心。同班黑警冇分別

之前都已經有人試過係金鐘慶生,比人插到飛起,你哋仲冇d警覺性,真係抵屌報警就over得滯(除非你地係3毛嚟分化我哋)

如果你唔係個班人,好多謝你願意用呢個account開呢個po比我哋屌,令到行動post推番上去,其他蛋糕post沉底

五大訴求 缺一不可
左膠
香港抗爭一大毒瘤
唉我諗得出想屌既句子呢個post全部都有
而家比人篤左灰,你地班友有得走就走匿就匿啦
班狗點對手足你地自己感受下,唔想再講

各位推行動post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞