[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
如果自爆就無計啦...
屌你老母收皮啦
上次條女有份同人慶生
今次係女出發前知咩事又唔反對
你係咪當連登仔係on9
屌你老母無人同你同路呀仆街仔。
玩撚完一次唔撚夠好撚hyper黎第二次
屌你老母有人明知比狗咬過都出黎,屌你老母為左你仆街陷家產撚屌狗

仲要出道歉出撚到聲明咁撚樣講撚到唔關自己事,我屌晒你班撚樣老母

我重申一次,無人係你班仆街歡樂撚樣同路人
[行動post]10月13日!18區開花!
https://lih.kg/1649940
大家一齊入嚟推下個行動post
真係覺得對唔住嘅
就用你地吃喝玩樂嘅錢捐比有需要嘅人啦
實際行動呀
道咗歉就算 出返去推行動post
咁女事主去撚左邊????

講真,比人篤撚左灰,您地成班都好撚危險
為左出個位圍威喂,您地自己睇下被人拉左果班手足同被自殺被失跡既案,幾個手足發夢見到浸撚到條屍溶撚埋,班狗捉既全部後生手足,為左一句「咁樣慶祝生日仲唔撚係我最型」,命仔都有機會無埋,值咩?

無架啦,祝君好運,唔好再做on9仔。
同左膠不嬲都唔係同路人,唔好叫得咁親切,好撚核突噁心

下次唔好再犯就得
不分化 不篤灰 不譴責
點解今次就算?
我都想係抗爭求婚wo
喺煲底求大家一定幫你吶喊助威
咁你想點???
的士佬鏟斷雙腳
打夠啦,今次就算啦
有咩自己入差館同班狗講
同路人係靈堂慶祝生日,我接受唔到不篤灰不割墊
你切蛋糕前唔諗下?
最撚on9爆哂自己係ig,自己無矇面
自己攞黎賤比藍絲篤灰,你地成班已經有報應
問緊你想點?搬個的士佬出來比較??
ok 原諒你地
但罰你哋推一百個行動post 同捐錢俾星火
唔係我地割唔割
呢班根本藍絲扮黃嚟
同埋係咪同路人黃絲都唔撚知
隨時係藍絲港豬落去襯熱鬧做attention whore
唔係落左去太子就代表你黃絲和理非
成班撚樣對唔對得住烈士同義士
希望你班撚樣實際係藍絲,自作自受
道歉 係要講誠意 露出胸部是常識吧

你地 做左一樣非常唔尊重為香港付出嘅手足嘅事

唔該俾d誠意 最少做到以下兩件事

1. 無論邊個係on9都好 唔該女主角同個真凶 拍片 出 post say sorry. 俾d誠意

2. 黑社會都會出錢擺和頭酒啦 唔該係捐出最少5千一萬去612/ 星火 幫番手足

齋講出post冇用 做d野俾d誠意 唔係你同林奠有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞