[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
爆眼

門牙爆裂

太古義士

落井下石,OT可以有10皮既黑警

比橡膠子彈爆頭既示威者

拔萃女教師爆眼

其他太多太多,不能盡錄

你仲割唔割?
仲想唔想互屌?

唔完美,可以檢討,但唔好互屌同白白分化,
諗下五大訴求,望下呢堆圖 警惕自己,
同路人點樣錯,點樣用武力,都唔夠對家萬份之一
遲到好過冇到 我知有班mon post 狗想搞分化
黑警收皮啦 奸計係唔會成功
有咩留返同狗講啦 唔篤灰你地都自爆曬
班五毛同mon po狗煩撚完未
大家上一頁出去推行動po啦
完全無比證據證明自己就係當時人
有人已篤灰,有咩留返喺差館講
收到,真香港人會繼續抗爭㗎喇

另外,有人將你地上電視啲片send咗俾黑警,呢個打卡換來坐幾年監既代價係好大,但你地承受返啦,一係就雀草啦

光復香港,時代革命。(唔係同你講)
篤灰果個應該係有acc的驚賊
你班慣犯 咪撚再消費抗爭
你連和理非都唔係呀屌你老母 係死人面前慶生 對唔對得住831啲市民呀傻閪
唔想割 ,但麻煩你班陷家剷以後做野要識分輕重
錯係錯左 唔好再犯 手足一個都不能少
不分化不篤灰不割蓆
終於上熱門 推呢個呀 咁多日得呢篇上到熱門

10.13 18區開花 快啲推喇喂
https://lih.kg/ajRyAcU
都唔會有下次咖啦,直接同官講咯
ig個個八婆幾時出黎道歉
你地標榜之前付出幾多
想人Excuse 呢個Concept係錯架

要人寛恕你地
係要嚴肅處理
知自己衰乜 有乜野改善
同埋一定要真誠

唔識睇環境做人
去邊都係俾人屌呀

坦白講 你班仆街道唔道歉 我都唔撚會原諒你
因為你地係特撚登拎個蛋糕落去食TG

做得出呢啲嘢 你地個人根本無撚有人性呀
得班手足已經死去 無辦法再可以慶祝生日
佢地啲親朋好友只可以靠生忌死忌感知佢地存在

你班仆街仲好意思落去攞彩
你地根本無資格做手足

俾人起底都係自己咎由自取
唔用腦諗嘢 憨鳩 你地真心有齊哂

同路人 我呸 我地前線無啲你咁撚仆街嘅人
仲有 你地班仆街有付出就大撚哂呀
做得出就預撚左俾人屌架啦
香港人有邊個無付出架
有付出做埋啲咁撚仆街嘅嘢就唔撚洗屌

要道歉就真誠啲 去靈壇跪低叩頭啦
算9數啦 佢知道有人屌佢
又道咗歉唔理真心定假意啦
仲可以點姐
最多叫每人捐500蚊去星火囉
連登係咪要逼人跳樓呀
阿sir goodnight
點撚樣呀死黑警!
你哋team冚家剷 唔係烈士前邊跪返48個鐘都唔使旨意有人原諒你地
我都有屌切蛋糕 但走去報警篤灰真係痴撚線
起埋個傻系寶劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞