[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
On9 好撚好慶祝呀 攞景定贈興呀
當哂場運動好撚兒戲呀
溝女死埋一二邊啦
天下興亡 匹夫有責 你老母係度興生
發下道歉文諗住比人放過
實係發生既事同事後處理都咁撚兒嬉證明跟本哂班mk 圍威喂 搞散場運動你地絕對係千古罪人 死不足惜
今次真係IP都唔洗check。
我係狗既話一定上門拉人,
橫掂條蒙面法都係搵人祭旗,
今次有埋片實告得入。
坐完監先再慶生啦,傻hai
暴動未必入到 但非法集給入硬
Btw非法集結坐幾多呢
屌你老母 我真係嬲撚到賴屎
希望你下次出黎戴好啲個罩
我真係當你左膠召喚神獸算
最撚慘唔係第一次
真係要比d教訓呢種人
不分化不割席唔係用係呢種人身上
陷家鏟
支持
做得出呢啲行為已經垃圾到無論....
求咩原諒? 你地連正常人都稱唔上。
死仆街阻膠 DLLM 嬲到唔識形容
屌你歧視P牌仔?
起碼人地有個心,邊似得你成日係到風花雪月不理世事呀!
你先要收嗲呀!

另外sor離左題,P牌仔係推唔郁po,但都麻煩咁多位幫手推上去比老豆搵仔同國難五金睇到,至少下左佢地啖氣先

不割席、不分化、不篤灰、不退讓、不被捕、不受傷
算啦
知錯能改就得
希望大家都注意下
嘉年華影響抗爭嘅問題
Okay 道歉左 件事完 專心行動
我係綠衫嗰條比大家屌到PK嘅人
事情係我地班人幫佢慶生。
結果係佢完全成為受害者,事情上佢雖然係焦點。
但其實慶生係人地慶佢生,而唔係佢自己選擇。
如果要起大家不如起我算,我先係嗰啲PK。
我無可否認今次係第二次,但女主角唔會咁蠢連口罩都唔帶,今次個口罩係我事後比佢嘅。
真係唔係佢想出名而選擇係呢個位做呢件事。
要鬧我求大家鬧返我地呢啲幫佢慶生嘅人。

我求大家唔好起佢底喇,真係唔關佢事。
啲ig post都唔係佢嚟,o字ac係另外一個人嘅ac。
事情發展到宜家女事主都未正式發言
發展到咁真係好對唔住。
宜家我除咗對唔住真係唔知可以做咩。
但真係好對唔住。
你有佢哋付出咁多出嚟吠啦
你地唔係對我地唔住 你地係對自己唔住呀
btw我哋唔係同路人
無錯
唔通再出現新屋嶺事件,大家會好高興?
定抑或呢個係目的?
屌你老母收撚皮,你班陷家產
而家攬晒上身好撚型?
我屌你老母呀你係咪籌返十幾年賠比人呀屌你老母
直頭當佢藍絲咪算囉
真手足唔會咁明目張膽
扮咩唔係打卡攞光環
想上位 你地成功咗啦
康師傅啲大陸嘢都仲飲
睇嚟真係付出好多喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞