[生日事件] 對唔住 我地係啱啱太子切蛋糕嗰班

2838 回覆
1465 Like 3821 Dislike
你地全體有份嘅出黎清清楚楚交代啦不如
尤其係條mk仔仲要比人周到要人補貼佢
同埋真係有心咪諗下點補償
唔好得個講字
生日比咁多人屌老母應該幾開心啊 有幾冇腦先可以去做埋啲咁戇鳩嘅行為 屌你老母仆街死啦
以後唔好啦
藍絲無得救 對佢地無希望亦無失望
但呢班係所謂’同路人’ ‘手足’
扮黃店咪一樣屌兩句,做標示就算數

你一直鬧班友只會變相推文,製造爭吵

經過今日,以後一定會有更多蛋糕、生日、香檳、喜事係遊行舉辦。
可以一戰
真係9598 on99
你on9少陣當幫忙啦
人只會越屌越遠。
當係手足,就be humble,勸導阻止。
唔係阿 你地食蛋糕 開下嘉年華幾好
場運動比你地玩死左
我地善用不推文回覆,過幾個鐘就係十八區開花喇 推返行動post丫
入左坐10年再叫我啦 雷撚到呢
不割席不篤灰呀屌鳩你地
記唔記得我地成場運動係點樣開始架?
[行動post]10月13日!18區開花!
https://lih.kg/1649940
我明白有屌既必要性,
但係太多焦點落咗去嗰幾條on9度,
有啲過度反應咗,
仲居然有人話佢唔道歉就唔抗爭

根本唔洗逼佢出嚟道歉。
佢哋根本係有心博出位, 就係道歉都可能係為咗爭取更多關注, 分散我哋對政權既注意

對呢啲慣犯係會好嬲,
但我哋真係唔需要比大多既心力去屌佢。
最多follow佢, 佢一出po就重提蛋糕binc啫
唔會。佢害左70幾個街坊
所以我都係鬧佢兩句,然後好似HK01一樣,不斷提醒其他手足小心佢
其實我唔想當佢手足
尊重係雙向
首先佢切蛋糕已經係唔尊重
然後上嚟開個post打幾隻字當道歉
記唔記得有個中學生IG侮辱中鎗手足,先唔講原唔原諒,人哋人手寫咗封道歉信,對比之下?

尊重?
左膠保黎托柒?
[行動post]10月13日!18區開花!
https://lih.kg/1649940
真心 好撚on9 其他大道理都廢撚事講
淨係白事做背景慶祝生日已經夠晒威
咁樣搏出位真係好撚MK好撚柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞